Öneri Bakın Ne Fark Ettim(Bir kandırmacaya tanık oluyoruz)

mail attım cevap yok . bu beklenirdi zaten

Tepkiler: mehmettech
G2 nin gold daki 16 gb lik olanına bkmıştım 1449 tl idi mağazasına gittim 1500 dedi o internetteki fiyatı dedi almadım.
Zaten 32 gb olanıyla arasında 100 tl fark var, teknosa gibi yerlerden alırsanız o 100 tl yi ödeyip 1600 e yine 16 gb lik alıyosunuz garanti farkı var. Benimde bütçemi aştığı için almadım Demek one max 3 bin tl imis helal olsun bu golda büyük indirimler yapıyo

Konu Sahibi
Vay anasını neler çıktı böyle yav

abi gold da ne olaylar oldu bilseniz. 1450 lira yazan laptop vardı i5 - 8gb ram -gt730m ekran kartı . yani taş bi makinaydı . adamlar gün içinde fiyat değiştirmişler nedeni ise dolar artmış . aferim dedim devam edin .. evin yanında gold var 2 senedir uğramıyorum .

Artık Teknosa pahalı kaçmıyor 3 aşşağı 5 yukarı her yerde aynı fiyat. yada Vatan Bilgisayardan alışveriş yapın..

eğer ucuz birşey alcaksanız akakçe gibi yerlerde araştırmakta fayda var..

ben geçen günlerde kardeşimin gazıyla 150 liralık ayakkabı indirime girmiş diye 80 liraya aldım ertesi gün 39 liraya düşmüş evlat acısı gibi geldi. Çünkü 2 tane almıştık .
Çünkü 2 tane almıştık lafın bitirdi beni....

Tepkiler: Burak Altun
Dediğin gibi 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlar. G2 aştı alamadım. Tamda teknosadaydım baktım nexus 5 gelmiş onu aldım. Goldda vatanda falan daha ucuz olur sanıyodum ama şuan golddada 1399 tl ayrıca ithalatçı firma garantili.

Ben kvk dan 3 ay once 16gb 1440 a aldim orjinal lg garantili . Hemde 30 liralik voia kilif + ttec ekran jilatini + otg kablo

tmytrnc_

Üye
yani taksit yasası gelmeseydi elimde g2 vardı şimdi

tmytrnc_

Üye
artık anca 2-3 aya her ay koseye 500 600 tl atarak alcaz napalim emekli maaşıda düşürüldü zaten sonum ace ile gözüküyor

Ben kvk dan 3 ay once 16gb 1440 a aldim orjinal lg garantili . Hemde 30 liralik voia kilif + ttec ekran jilatini + otg kablo
Baya iyi almışsın az daha 1450 ye ithalatçı firma garantili g2 alacaktım son anda lg garantili nexus 5 aldım. Sen mağazadan almadığından öyle karlı olmuş benim taksit sıkıntım vardı son ana kadar bekledim kalkmadan bigün önce aldım

0MG90

Üye
Bende karar verebilseydim alacaktım

g2 ye karar verdim biyere gidiyorum kalmadı diyo biyere gidiyorum o netteki fiyatı diyo bütçemi aştı. Kaç ay araştırmama rağmen orda başka telefonlara aklım kaydı aralarından en iyisinin nexus 5 olduğuna karar verip aldım gerçekten zor karar vermesi

Burda gold u gömüyoruz ama sadece o değil diğer mağazalarda yapıyo

tmytrnc_

Üye
Ben taksit yasasinin ne zaman gelecegini bilmiyordum yoksa son gun nexus 5 alirdim taksit yasasindan sonra g2 bakmaya basladim ve arayuz bakimindan g2 ye karar verdim 2-3 aya hayirlisiyla alicam

2 3 aya g3 m8 g2 mini falan gelir vatanda kredi bimeksde hediye çeki olayı falan var bi araştır istersen

tmytrnc_

Üye
Arastirdim vatan 2500 tl veriyor kredi olarak fakat yeni dershaneye kaydoldum ve 24 nisanda aracin kredisi bitiyor 24 mayis ilk taksit ancak mayistan sonraki ay