Bakın Ne Buldum. Kazı Çalışması Sonunda [GS-FB]|2-1|

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bakın Ne Buldum. Kazı Çalışması Sonunda [GS-FB]|2-1|
Klasikleşen resmimiz (veya resminiz ) Lütfen yorumlarda seviyeli olalım......

Ekli dosyalar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
takım tutmuyorum ,ama güzel olmuş.:ehe

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
soldakini okuyamadım çok küçük

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ameralı asker "bütün süper silahlar bizde ama başarılı olamıyoz" diyo fenerli taraftarda cevap veriyo "bizde"

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
tanıdık resimler cogukez verildi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler, fakat tanıdık resimler olmasına rağmen fenerbahçe'li taraftarları küçük düşürme sebebiyetine girdiğinden bu tür resimler forumdan kaldırılması gerekiyor...:lol
Tartışma konusu olabilecek resimler paylaşmışsınız... Bir beşiktaş'lı olarak fenerbahçeyi sevmediğim halde bu resmin bu forumda yayınlanmasını doğru bulmuyorum...
:pro:
Lütfen daha seviyeli paylaşımlar yapınız...:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
öncelikle paylaşım için teşekkürler, fakat tanıdık resimler olmasına rağmen fenerbahçe'li taraftarları küçük düşürme sebebiyetine girdiğinden bu tür resimler forumdan kaldırılması gerekiyor...:lol
Tartışma konusu olabilecek resimler paylaşmışsınız... Bir beşiktaş'lı olarak fenerbahçeyi sevmediğim halde bu resmin bu forumda yayınlanmasını doğru bulmuyorum...
:pro:
Lütfen daha seviyeli paylaşımlar yapınız...:oke:
katılıyorum dikkatli olalım lütfen..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu tür paylaşımlarda daha önceleri tartışmalar çıktı. Üyeler ne yazık ki gülüp geçmiyor, birbirini rencide edici mesajlar yazıyorlar. Bunlara olanak vermemek için konu kilitlendi.

Ayrıca, sizlere verilen dosya ekleme yetkisini konu dışı bölümlerinde istisnai durumlar dışında kullanmayınız, gereksiz limit dolumu olmasın..

İyi forumlar.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt