Bakarmısınız arkadaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bakarmısınız arkadaşlar..
Merhaba arkadaşlar, cevaplamanızı istediğim birkaç soru var. Telefonumun modeli 500. Şimdiden teşekkürler..
1) C sürücüsüne birşey yüklemediğim halde hafıza tamamen dolu. Format mı atmalıyım?
2) Slide unlock programını kurdum ama ekranı kilitledikten sonra açmak için tuşlara 15-20 kez basmam gerekiyor. Ayrıca üstteki kırmızı ışık sürekli yanıyor?
3) Dosya yöneticisi ile açılan resimler neden galerideki gibi sürükleyerek değişmiyor? Bunun için bir program var mı?
4) Bu telefona oyun bulmak zor ama androiddeki Canabalt tarzı bir oyun varsa söylerseniz sevinirim.
5) Nokia 500'e Carla güncellemesi gelmeyecek mi? Belle son mu yani? Araştırdım ama net bir cevap bulamadım.
6) Gps ile çalışan ücretsiz bir hava durumu programı-widget yok mu?
7) Bazı arkadaşların koyduğu menü resimlerinde Drive diye bir simge görüyorum. Haritaların içindeki Araç Sürme ile aynı mı? Çok hoş duruyor menüde. Yüklemek mümkün mü acaba?

Biraz çok oldu sorular ama bunlar da çözülürse bu telefonla 1 sene bi sorunum kalmaz. İyi forumlar..

merhaba.

1 c sürücüsünün dolu olması muhtemelen güncellemelerden (sosyal hava durumu microsoft apps gibi.) dolayıdır. Fakat senin dediğin gibi tam olarak dolu ise başka birşey olabilir. (önceden yükleyipte formattan sonra kurmadığın uygulamalar olabilir.)

2.slide unlock programı telefonun ile tam uzun göstermiyor diye bu şekilde sorun yaşatabilir. Indirdiğin programda anna-belle yazanı bul onu kullan.
3. Evet dosya yöneticisi ile aynı şekilde sırayla geçmiyor. Fakat uygulamaların dosya yöneticileri bölümünde x-plore diye bir dosya yöneticisi var onunla dediğin gibi klasörlerdeki resimleri sırası ile geçebilirsin. (çok basit ama işlevi çok bir uygulamadır.)

4. O telefonda oynanabilecek oyunlar hakkında hiçbir fikrim yok.

5. Nokianın yeni carla ve donna adında işletim sistemleri çıkacaktı fakat bu iptal oldu bunun yerine nokia 603 700 701 808e belle fp1 fp2 güncellemeleri alacak (fp2 henüz gelmedi). Ne yazıkki nokia 500 böyle bir güncelleme almayacak.

6. Gps ile hava durumu sadece bulunduğun yerin bilgilerini veriyor. Hava durumu verilerini almak için muhakkak internet bağlantısı gerekir. Sanırsam.

7. Bunu bilmiyorum.

Konu Sahibi
ilginden dolayı teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...