Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakarmısınız acaba arkadaşlar C7-E6 alakalı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO
Üye
Konu Sahibi
Bakarmısınız acaba arkadaşlar C7-E6 alakalı
Merhaba arkadaşlar benım telefonum nokia c7 satıp ustune ekleyip nokia e6 almak istiyorum sizce iyimi ? yoksa almammı dersiniz ?
seyfipasa
Üye
Alma bende c7 war arkide e6 ekranı kücük uygulama nerdeyse yok. yalnız mesaj yazarım diyorsan ii ve şarj yönünden. yinede tercih
S.E.C.R.E.T
Üye
c7 satılıp e6 alınmaz kardeşim c7 sat 603 veya 701 al
aydogdu_c7
Üye
bende 2 side var c7 şahsi e6 şirket içi kullanıyorum ikisinin pek bi farkı yok e6 sadece daha rahat mesajlaşmaya yarıo . gerek yok bence yukarıda arkadaş doğru söylemiş c7 sat 701 al
neco426
Üye
arkadaşım bence git samsung s2 al.
qsaw
Üye
701 al derim ben e6 niye alasınki çok mu mesaj yazıyorsun ?
S.E.C.R.E.T
Üye
s2 almanızı önermem 1.800 tl ye daha iyi telefonlar var
Abi ya 701 alsam kımse tel değiştirdiğimi anlamayıp herkez olum niye aynı telden aldın dicekler anlamayanlar Fark yaratsın D c7 ile aynı kasa taşıyor o tel
Abi ya 701 alsam kımse tel değiştirdiğimi anlamayıp herkez olum niye aynı telden aldın dicekler anlamayanlar Fark yaratsın D c7 ile aynı kasa taşıyor o tel
O zaman tel in kutusunu yanıında taşı bu aynı tel deyince çıkartır kutuyu 1Ghz olduğunu gösterirsin havan olur
fatih982
Üye
hava atmakiçin telefon değiştirme c7 satp e6 alırsan en büyük hatayı yapmış olrsun
S.E.C.R.E.T
Üye
c7 kalsın 2013 de herkes değiştirir ben nokia 603 alırım o zaman
ozzytaste
Üye
Valla c7 yeri farklı. Bende ikiside var. Bence 701 bekle kardeş, ama e6da süper telefon. Yakında bellede gelecek e6 için...
Türe
Üye
yok kardeş eger işim mesaj arama vs. yani iş odaklı diyorsan öneririm değilse gerçekten hiç değiştirmene gerek yok ben ikisinide kullandım hatta e6 yı da c7 yi almak için satmıştım