Uhops
Üye
-
Konu Sahibi
-
1)soru---Diyelim kargodayken arabanın içinde laptoba zarar geldi.tamir masrafı bendenmi çıkar yoksa pcdepodanmı
2.--->(sanırım senin dediğin buydu).evde laptobun üzerine oturdum.Laptop 2 parcaya bölündü sigartayı kabul ettiğim takdirde pcdepo bunu tamir edicekmi.
Böyle bir durumda laptop ya tamir edilir yada yenisi verilir.sen hiçbir şekilde para ödemezsin
Sağol anladım.Fakat 905 usd ye almak istiyorum.1118 usd ye alınca çok pahalı oluyor.bilgi için saol ama yinede ben sigortasız alacam arada 500tl falan fark oluyor.
Bencede Sigortasız Al 500 TL Fark Ne Demek Bir Tane Daha Alabilirsin Düşük PerformanstaSağol anladım.Fakat 905 usd ye almak istiyorum.1118 usd ye alınca çok pahalı oluyor.bilgi için saol ama yinede ben sigortasız alacam arada 500tl falan fark oluyor.
Dikkatli kullanacaksın o zaman.
Alırsam zaten dizime kucağıma falan koymuyacam ne olur ne olmaz masaüstüne koyup kullancağım.klavyesini falanda kullanmıyacağım kablosuz klavye maouse.Genel olarakta tv ye bağlanıp kullancam kısaca laptoba pek dokanmıcam. Ozaman neden masaüstü almıyon diyeceksin biz bazen köye falan gidiyoruz 3-4 gün kalıyor.Ve yazın sıcakta evin içinde durulmuyor dama yada balkona çıkacam bu yüzden laptop alacağım(msi ge60 0nd 454tr)
Sogutucu fanda al ekstradan
laptop sağsağlım elime bir geçsınde sonrası kolay altına vantilatör koyarım gene hallederim.
Kargo geldiği zaman kutuyu kontrol et.deforme olmuş mu diye.sonra hemen kutuyu aç teslim kağıdını imzalamadan önce.
adamlar imzalatmadan önce açamazsın derse.
adamlar imzalatmadan önce açamazsın derse.
Derse de sen al elinden hemen bak.10 saniye sürer abi de
Derse de sen al elinden hemen bak.10 saniye sürer abi de
Deforme olmuş ise hemen tutanak tut de ve geri yolla alma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?