Bakan eşine 'oltaya bastın' dayağı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Bakan eşine 'oltaya bastın' dayağı
Polis plakası alınamayan bir araçla kaçan balıkçıları arıyor.

İstanbul’un ilçesi Sarıyer’in Tarabya sahilinde meydana gelen olayda, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun muhasebecilik yapan eşi Birol Çubukçu, dün sabah erken saatlerde bir arkadaşı ile yürüyüşe çıktı.

Tarabya sahiline giden ve üzerinde eşofman olan Birol Çubukçu’nun ayağı, amatör balıkçıların yanından geçtiği sırada bir oltanın misinasına takıldı. Olta sahibi kimliği belirsiz bir balıkçı, Birol Çubukçu’ya sözle sataştı. Bunun üzerine tartışma çıktı. Daha sonra Çubukçu ile arkadaşı yürüyüşlerini tamamladı.

Geri dönüp otomobiline doğru yöneldiği sırada ise balıkçılar, Birol Çubukçu’nun üzerine yürüyerek küfür etmeye başladı. Tartışmanın tekrar alevlenmesi üzerine 7 balıkçı, Çubukçu ile arkadaşına saldırdı. Balıkçılar Çubukçu ile arkadaşına vurmaya başladı. Balıkçılar kaçarken darp edilen Çubukçu ile arkadaşı Tarabya Polis Merkezi’ne giderek şikâyetçi oldu. Polis hemen olay yerine gitti ancak kimseyi bulamadı.

Görgü tanıkları saldırganların plakası alınamayan bir araç ile olay yerinden uzaklaştıklarını söyledi. Polis aracın gidiş istikametinde bulunan kamera ve MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı. 7 saldırgan balıkçı polis tarafından aranıyor.

haberturk
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
568
tragedie
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
602
FatoŞ
Cevap
0
Görüntüleme
844
FatoŞ
NoScatter
Cevap
0
Görüntüleme
421
NoScatter


Üst Alt