Bak Sende Fikrıni Ver

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
Bak Sende Fikrıni Ver
Ben 5800v60 c6v41 portlu bı cfw yapmak ıstedım ve sızın fıkırlerınızıde almak ıstedım
Benım fıkırlerım N8 edıtıon olcağı ıçın
N8 ıkon
Nokıa theme black
Joker theme efekt
Nokıa pure font
C5-03 tuş kılıdı
Benden bu kadar sızınde fıkırlerınızı alayım sonrada yapıma başlayacağım

berkantopal

berkantopal

Üye
bence çok güzel düşünmüşsün bende böyle bi cfw arıyorum ama yok aslında var ama c5 tuş kilidi koymuyolar aslında c5 i kullanmak daha rahat hiç olmazda ekran folyosunu çizmiyo tırnak sürüklerken

dj_onur

dj_onur

Üye
yapabiliyorsan reklamsız orjınal bir cfw hazırla n8 klavye tuş kilidi
sıkıntısız bi özellık koyalım derken baskısı gidiyor buda benı sogutuyor
:ehe

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
reklam koymayacağım ya millet nickini felan yazıor deli oluorm kendi yaptığımada koymam :yuru

----------Eklendi @ 17:02:42 ---------- Yazıldı @ 17:02:18 ----------

menü yü 4x4 düşünüyorum :D

dj_onur

dj_onur

Üye
secenekler olsun ben 3 e 4 seviyorum :D hatasız bi fw yap bence calısması da normal olsun hızlanıp görsellk sıfır olmasın.bak sana bir örnek symbian anna 7.5 gibi bi fw yap keylock u göm sadece bence yada hıc gomme zaten hacklı oluyor gerek yok yanı

----------Eklendi @ 17:42:16 ---------- Yazıldı @ 17:37:35 ----------

n8 tuş kilit n8 klavye , orjınal programlarını sılmeden fw yapabılır mısın? 5800 ın kımlıgını kazandır ındırdım fw lerde olmuyor bıde ben atıyorum :D sıkınyı cıkıyor guncellemelerde uygılamalar guncellenecek sekılde ayarla. sistem ayarlarını kurcalama bence galerı modundan bahsedıyorum muzık atıyorum cogu fw de e/müsıc de olmayınca menü de görünmüyor temiz porttan modu ayıklayıp geri amak zorunda kalıyorum.tabı bunlar bnm goruslerım kendın bılırsın yaparsanda yapmazsanda

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
secenekler olsun ben 3 e 4 seviyorum :D hatasız bi fw yap bence calısması da normal olsun hızlanıp görsellk sıfır olmasın.bak sana bir örnek symbian anna 7.5 gibi bi fw yap keylock u göm sadece bence yada hıc gomme zaten hacklı oluyor gerek yok yanı

----------Eklendi @ 17:42:16 ---------- Yazıldı @ 17:37:35 ----------

n8 tuş kilit n8 klavye , orjınal programlarını sılmeden fw yapabılır mısın? 5800 ın kımlıgını kazandır ındırdım fw lerde olmuyor bıde ben atıyorum :D sıkınyı cıkıyor guncellemelerde uygılamalar guncellenecek sekılde ayarla. sistem ayarlarını kurcalama bence galerı modundan bahsedıyorum muzık atıyorum cogu fw de e/müsıc de olmayınca menü de görünmüyor temiz porttan modu ayıklayıp geri amak zorunda kalıyorum.tabı bunlar bnm goruslerım kendın bılırsın yaparsanda yapmazsanda

:tşk: bakalım şuanda kolları sıvadım mod üstüne mod yapıyorum 8 e kadar bitiririm modları

dj_onur

dj_onur

Üye
sildiğin bileşen var mı?

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
file browser
Burada ve Şimdi
Ovi Musıc,Sync,Rehber,Mağaza
Drawing
zip
Adobe Quick Office
Welcome
My Nokia
About
Phone Switch
Converter
Help
Operatör Menüsü
Ses Komutları
Mesaj Okuyucu
Etkin Notlar
Aksesuar Kurulum
İnternet Phone
Chat
Podcast.

----------Eklendi @ 19:24:53 ---------- Yazıldı @ 19:24:02 ----------

ya ben soundwave temasını nasıl silicem onu bilmiyorum

----------Eklendi @ 19:25:39 ---------- Yazıldı @ 19:24:53 ----------

bide şu nfe ile rofs2 yi çıkardım ya bida nasıl bir araya getiricem onuda bilmiyorum daha çaylağım .:D

dj_onur

dj_onur

Üye
Oo brader bende blyn sandm :D re ile baslayana tkla paketle

----------Eklendi @ 20:00:28 ---------- Yazıldı @ 19:59:32 ----------

Sende benm ıstdm seylerı slmsn bende kendm yaparm artk :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
bırıncı mesajını anlamadm?
Ya o uygulamalar gereksız dıye sıldm

dj_onur

dj_onur

Üye
Paketlemeyi kast ettm tik isaretı ile paketlycen o sildn programlar isme yarayanlar wardi :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
hala paket ışını anlamadm braz daha detaylı açıklarmısın

ali_63kal

Üye
repack yazan yere tıkla

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler repack nasıl yapacam rofs2 nın klasörü masaüstünde nfe yı kapattım olmuyo dıye yenıden açtım klasörü nerden gösterıp repack yapcam ?

dj_onur

dj_onur

Üye
ya beyler repack nasıl yapacam rofs2 nın klasörü masaüstünde nfe yı kapattım olmuyo dıye yenıden açtım klasörü nerden gösterıp repack yapcam ?

Nfe yi kapatmyçan arkadas kapattn zaman gösteremyn ben kackez yaptm gôsteremedm klasöru kapatmadan yap ne yapacaksan

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi

Nfe yi kapatmyçan arkadas kapattn zaman gösteremyn ben kackez yaptm gôsteremedm klasöru kapatmadan yap ne yapacaksan
Oha 40 dan fazla mod uygulamıstım ben sımdı boşa mı gıttı onlar uff yarın yıne deneyeceğım ben

----------Eklendi @ 22:01:52 ---------- Yazıldı @ 21:55:29 ----------

ya bırak mk yaa kılıtleyın konuyu heves ettım hevesım gectı boşver gıtsın açim pc yı sılcem ne varsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt