sevgi_sahin
Üye
Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama!
Zaman Gelmiş Kaplumbağalar ülkesinde Su Tükenmiş Ne Yapicaz Ne Edicez Diye Düşünürlerken Aralarinda En Yaşli Olani " şu Daği Görüyormusunuz Dağin Arkasinda Bir Göl Var " Demiş Koca Daği Hepsi Aşamaz Nasil Olsa Diye Düşünüp Aralarinda En Genç Iki Kaplumbaği Seçim Onlarin Gitmesine Karar Vermiş.
Genç Kaplumbağalar 25 Yil Sonra Göle Ulaşmişlar, Eee Anca çikmişlar Daği Tabii Birden Yanlarina Suyu Götürecek Kap Aşmadiklarini Farketmişler Kaplumbağalardan Biri " Birimizin Gidip Kap Almasi Lazim , Birimizde Burda Suyu Bekleyelim , En Iyisi Sen Git Demiş Diğeri , Olmazzz Ya Sen Sudan Içersen Ozaman Köy Susuz Kalir Hepimiz ölürüz, Valla Içmicem Söz Veriyorum Demiş Ve Kaplumbağa Yola Koyulmuş"
Aradan 30 Yil Geçmiş 50 Yil.... 60 Yil ....
Sonunda Bekleyen Kaplumbağa " Bu Böyle Olmayacak" Demiş
"bu Gelmeyecek Herhalde .... "
Köydekilerde ölmüştür Susuzluktan , En Iyisi Biraz Su Içeyimde Ben Hayatta Kalayim
Kaplumbağalarin Soyu Devam Etsin...
Tam Eğmiş Kafasini Bir Yudum Su Alacakken çalilarin Arasindan Bir Ses Duyulmuş;
Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amaaaaa !
Genç Kaplumbağalar 25 Yil Sonra Göle Ulaşmişlar, Eee Anca çikmişlar Daği Tabii Birden Yanlarina Suyu Götürecek Kap Aşmadiklarini Farketmişler Kaplumbağalardan Biri " Birimizin Gidip Kap Almasi Lazim , Birimizde Burda Suyu Bekleyelim , En Iyisi Sen Git Demiş Diğeri , Olmazzz Ya Sen Sudan Içersen Ozaman Köy Susuz Kalir Hepimiz ölürüz, Valla Içmicem Söz Veriyorum Demiş Ve Kaplumbağa Yola Koyulmuş"
Aradan 30 Yil Geçmiş 50 Yil.... 60 Yil ....
Sonunda Bekleyen Kaplumbağa " Bu Böyle Olmayacak" Demiş
"bu Gelmeyecek Herhalde .... "
Köydekilerde ölmüştür Susuzluktan , En Iyisi Biraz Su Içeyimde Ben Hayatta Kalayim
Kaplumbağalarin Soyu Devam Etsin...
Tam Eğmiş Kafasini Bir Yudum Su Alacakken çalilarin Arasindan Bir Ses Duyulmuş;
Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amaaaaa !