Bak bir yokluğun kaldı odamda senden geriye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Bak bir yokluğun kaldı odamda senden geriye
ah sevdiğim
Bak bir ‘yok’luğun kaldı odamda senden geriye ah gönül sızım
ah ömrüme ızdırabını katık yaptığım
tebessümüne iki cihanı yokluğa sattığım…
elinde cennet kokulu çiçekleri olan
Sevgilim…

Bak bir ‘yok’luğun kaldı odamda senden geriye. Bir de masanın üstünde fotoğrafın kahverengi çerçevesinde kilitli bana bakıyor her gece. Ben de sana bakıyorum eskisi gibi. Elimde sigaram rakıya banıp banıp içiyorum. Sensizliğin şerefine adaletsiz kaderime. Seni unutana kadar içiyorum. Dilimde adın ve şarkı sözleriların hece hece.

Çok olmadı sen gideli buralardan ama inan artık herşey yabancı bana. Herşey hayal herşey tükenmiş bitmiş gibi. Gece biraz daha günahkar sanki senden sonra. Yağmur hiç eskisi gibi değil. Bak ben bile değiştim.

Ama bakma sitem eder gibi konuştuğuma sevgilim aslında ben seni çok özledim. Hasretinle avunup seni unutmak kolay değil. İnan hiç kolay değil herşeyin üzerini örtmek. Bak şimdi bile aklımda kelebek ömürlü ümitler ve hayalimde yüzünde açamayan güller karanfiller en sevdiğimiz çiçekler. Vazoda öylesine kurumuş ki; masada resminin yanında onlar da sana hasretler. Sessiz sensizliğin kursağındalar benim gibi. Aynı şarkı sözlerida ağlıyorlar benimle “yine mi güzeliz” diyorlar senin yerine. Sonra onlar susuyor ben devam ediyorum ağlamaya. Bağırıyorum avazım çıktığı kadar “yine mi çiçek ulan.. yine mi Sen yine mi Sezen yanyana… yine mi şu katıksız kahır yokluğun kana kana…”.

ah güzelim
ah ay yüzlü sevdiğim
varlığına müştak yüreğim yanıyor alev alev…
yanıyor bedenim her zerresi her dem.
ne vardı bu kadar erken gidecek o dönülmez uzaklara.
biraz daha kalsaydın keşke
biraz daha..
ya da
giderken beni de alsaydın
cennet âsâ kollarında

Ben seni çok özledim sevgilim
çoooook
çoook
çok…

alıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt