Bahriyeli ___kaptan___ 'dan herkese Selam

Konu Sahibi
Sen Askerdeydin Değil Mi Yanlış Hatırlamıyosam ?

aynen öyle askerdeyim nasıl bi askerlikse artık şuan danışmadayım mesela akşam 7 veya 8den sonra bi ton evrak yazıp tarattırcam ama ben ne yapıyorum maxicepte takılıyorum

Tepkiler: .caner.

Adilx05

Üye
aynen öyle askerdeyim nasıl bi askerlikse artık şuan danışmadayım mesela akşam 7 veya 8den sonra bi ton evrak yazıp tarattırcam ama ben ne yapıyorum maxicepte takılıyorum
Benimde Tecilli Askerlik Yani Okul Tecillemiş Bakalım Üniversite Bitsinde Bende Hemen Yapmayı Düşünüyorum Vatan Borcu Sonuçta Sen Ne Güzel Ödemeye Başlamışsın

Konu Sahibi
Benimde Tecilli Askerlik Yani Okul Tecillemiş Bakalım Üniversite Bitsinde Bende Hemen Yapmayı Düşünüyorum Vatan Borcu Sonuçta Sen Ne Güzel Ödemeye Başlamışsın

aynen öyle hayırlısıyla bitirip döncez memleketimize

Adilx05

Üye
İnşallah Kazasız Belasız Bitirirsen Senden İyisi Yok

Nasılsın kaptan he burada bilgisayr geçmişini silmeyi unutma ordan nerelerde takıldıgın anlaşıla bilir
ben sana demiştim adanaya gelirsin bende seni nisafir ederim diye

Konu Sahibi
Nasılsın kaptan he burada bilgisayr geçmişini silmeyi unutma ordan nerelerde takıldıgın anlaşıla bilir
ben sana demiştim adanaya gelirsin bende seni nisafir ederim diye

Eyvallah Allah razı olsun Bilgisayar varda internet yok telefondan giriyorum her zaman ki gibi geçen hafta çarşıya çıktığımda getirttim telefonumu içeri aldım kullanıyorum işte

- - - Eklendi - - -

iyiyim çok şükür Askerlik işte şafak attırıyoz ama on numara atıyor vallahi

Tepkiler: Haluk.