Bahçelievler sapığı yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bahçelievler sapığı yakalandı

Bahçelievler'de kadınların korkulu rüyası haline gelen sapık, robot resimleri sayesinde yakalandı. Şikayetçi kadınlar tarafından teşhis edilen sapık, şube çıkışında "138 kişiye tecavüz ettim" diye bağırdı.

Bahçelievler'de 5 bayanın tacize uğramasının ardından robot resimleri bir çok noktaya asılan sapık yakalandı. Kadınların korkulu rüyası haline gelen sapığın, bir süredir işsiz olan 24 yaşındaki A.E.K. olduğu belirlendi. Göztepe'de ailesiyle birlikte yaşadığı evde polis tarafından gözaltına alınan A.E.K.'nin neden Bahçelievler'i seçtiği hakkında herhangi bir bilgi alınamadı.

Sapığın yakalanmasının ardından polis, şikayetçi kadınları Asayiş Şube Müdürlüğü'ne çağırdı. Yüzleştirme sonucu sapık, şikayetçi kadınlar tarafından teşhis edildi. Sara hastası olduğu öğrenilen A.E.K., şube çıkışında soru soran basın mensuplarına, "138 kişiye tecavüz ettim" diye bağırdı. Daha sonra "Yok öyle bir şey" diyen A.E.K, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sara hastası olduğu öğrenilen A.E.K., şube çıkışında soru soran basın mensuplarına, "138 kişiye tecavüz ettim" diye bağırdı. Daha sonra "Yok öyle bir şey" diyen A.E.K, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Söz Konusu Medya Olunca Her Zaman Haklılar.. :sinir

Suçlu Olduğu Kesinleşmeyen "Şüpheli" Durumundaki Gence Basın Mensupları Soruyor :

- Hiç Kendinizden Utandınız mı?
- Tecavüz Anında Neler Düşündünüz?
- Sizin Anneniz, Kızkardeşiniz Var mı?

Gibi Saçma Sapan Sorular Sorup Çocuğu Delirttiler..

Son Olarak da

"Şimdiye Kadar Kaç Kişiye Tecavüz Ettiniz?" Diye Sorulunca Çocuk Sinirlenip "138 Kişiye" Diye Bağırıyor..

Yazık Çok Yazık..

Solamente

Üye
adi sapık :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...