Bahadir_fb
Üye
Devriyelerimle gece gezisinde gördüm.Rutbemi atlamisim yine bildirimmi geliyor sana ne yapıyor
Tesekkurler bu arada
tebrikler dostumhızlı bir gidişat var lakin daha çok çalışman lazım
çok rüya görmeTesekkurler dostum
18100 mesaj kalmış yakında yetisirim sana yakinda hepinizi gecicem en buyuk rutbe benim olmali
çok rüya görmedostum
et tabiki intikamımı almış olursunGaza getirme beni dostum hergün 100 konu açıp 500 yorum yazarim valla 2 ayda gecerim hepinizi doğuş pertezide koltugundan edicem
et tabiki intikamımı almış olursunacele etme dostum ben geyik çeviriyom yermisin
sen yetişene kadar geyik felan kalmaz tavuk keseriz artıkOlsun ben ciddiye aldim artik benim icin gurur meselesi oldu hem geyigi yiyecem hemde seni gececem
anilda kendini banlatmis yine bu durumda gidipte konu açıp yorum yazamam yastayim dostum hadi yine iyisin yirttinsen yetişene kadar geyik felan kalmaz tavuk keseriz artıkidare et
niye yapmış böyle birşeyanilda kendini banlatmis yine bu durumda gidipte konu açıp yorum yazamam yastayim dostum hadi yine iyisin yirttin
niye yapmış böyle birşeyben siteye girmesem de ban için kimse ile iletişime geçmem
psikolojik sıkıntı yaşıyor ergenlik çağı normalne biliyim bana gidiyorum yazdı bende biraz fircaladim sonra mustafadan odulunu alip gitmiş
neyse konuyu dagitmayalim bizede uyarı gelmesinpsikolojik sıkıntı yaşıyor ergenlik çağı normal
artık sana kaldı konu açmak belki ne olduğunu bilen vardırneyse konuyu dagitmayalim bizede uyarı gelmesin
arkaslarida hic konu filan acmadi hayret
kesin uyarı almıştır yine yada ensesine saplak attığı bir üyeye kusmustur ergenligi atlatinca döner nasilsaartık sana kaldı konu açmak belki ne olduğunu bilen vardır
neyse konuyu dağıttıkkesin uyarı almıştır yine yada ensesine saplak attığı bir üyeye kusmustur ergenligi atlatinca döner nasilsa
muhabbet edelimkesin uyarı almıştır yine yada ensesine saplak attığı bir üyeye kusmustur ergenligi atlatinca döner nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?