KayraBey Üye Bahadir_fb' Alıntı: Tapatalktan yazaydim iyiydi Genişletmek için tıkla ... Yönetim duymasın
Bahadir_fb Üye Dede' Alıntı: İçimizde ajanlar olabilir Genişletmek için tıkla ... Senin mesajlarda birlesmemis caktirmayalimda aramizdaki ajanlar birleşmesi icin şikayet etmesinler
Dede' Alıntı: İçimizde ajanlar olabilir Genişletmek için tıkla ... Senin mesajlarda birlesmemis caktirmayalimda aramizdaki ajanlar birleşmesi icin şikayet etmesinler
Nextman Emekli Yönetici Evet gençler işlerden dolayı görevimi bıraktım lakin arasıra bakıyorum . Bahadır seni gördüğüme sevindim Herkese keyifli forumlar
Evet gençler işlerden dolayı görevimi bıraktım lakin arasıra bakıyorum . Bahadır seni gördüğüme sevindim Herkese keyifli forumlar
Bahadir_fb Üye Reşwan' Alıntı: Hoş geldin bahadır, nasılsın görüşmeyeli iyisindir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum tesekkurler forumu ozledim dönmeye karar verdim Nextman' Alıntı: Evet gençler işlerden dolayı görevimi bıraktım lakin arasıra bakıyorum . Bahadır seni gördüğüme sevindim Herkese keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... sait abi bende bostaydim hesabı bana devretseydin keske idare ederdim senin yerine Buralarda olman guzel sait abi hepten gittin sandiydim basimizda bi buyugun bulunması gerekiyor yoksa azariz
Reşwan' Alıntı: Hoş geldin bahadır, nasılsın görüşmeyeli iyisindir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum tesekkurler forumu ozledim dönmeye karar verdim Nextman' Alıntı: Evet gençler işlerden dolayı görevimi bıraktım lakin arasıra bakıyorum . Bahadır seni gördüğüme sevindim Herkese keyifli forumlar Genişletmek için tıkla ... sait abi bende bostaydim hesabı bana devretseydin keske idare ederdim senin yerine Buralarda olman guzel sait abi hepten gittin sandiydim basimizda bi buyugun bulunması gerekiyor yoksa azariz
Nextman Emekli Yönetici Burdayız gözüm sözümüz geçermi bilinmez ama sevdiğim bir yer burası herşeyden önce değerli kişiler tanıdım sizler gibi
Burdayız gözüm sözümüz geçermi bilinmez ama sevdiğim bir yer burası herşeyden önce değerli kişiler tanıdım sizler gibi
Halit O. Emekli Yönetici ooo abi hoşgeldin nerelerdeydin biraz kulaklarını cinlattim konularına bakıp faydalanırken
Bahadir_fb Üye halit0808' Alıntı: ooo abi hoşgeldin nerelerdeydin biraz kulaklarını cinlattim konularına bakıp faydalanırken Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum hosbuldum Bundan sonrada Cinlatabilirsin sorun yok buralardayim artik
halit0808' Alıntı: ooo abi hoşgeldin nerelerdeydin biraz kulaklarını cinlattim konularına bakıp faydalanırken Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum hosbuldum Bundan sonrada Cinlatabilirsin sorun yok buralardayim artik
Halit O. Emekli Yönetici Bahadir_fb' Alıntı: Eyvallah dostum hosbuldum Bundan sonrada Cinlatabilirsin sorun yok buralardayim artik Genişletmek için tıkla ... eyvallah
Bahadir_fb' Alıntı: Eyvallah dostum hosbuldum Bundan sonrada Cinlatabilirsin sorun yok buralardayim artik Genişletmek için tıkla ... eyvallah
Rıza Soylu Üye Bahadir_fb' Alıntı: Hosbuldum dostum Genişletmek için tıkla ... Dönmen güzel oldu gerçekten çok mutlu oldum dostum
Bahadir_fb' Alıntı: Hosbuldum dostum Genişletmek için tıkla ... Dönmen güzel oldu gerçekten çok mutlu oldum dostum
Bahadir_fb Üye .NeXuS.' Alıntı: Hoşgeldin sen @yaren_dede'miydin? Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum Evet dostum diger hesabimi kapatmam gerekiyordu biraz uzaktan izledim forumu geri döndüm sonunda
.NeXuS.' Alıntı: Hoşgeldin sen @yaren_dede'miydin? Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum Evet dostum diger hesabimi kapatmam gerekiyordu biraz uzaktan izledim forumu geri döndüm sonunda
NEXUS Üye Bahadir_fb' Alıntı: Hosbuldum Evet dostum diger hesabimi kapatmam gerekiyordu biraz uzaktan izledim forumu geri döndüm sonunda Genişletmek için tıkla ... bişey soracamda hesabını niye kapattın öbür yaren_dede'yi bende neden o hesap banlı diyodum
Bahadir_fb' Alıntı: Hosbuldum Evet dostum diger hesabimi kapatmam gerekiyordu biraz uzaktan izledim forumu geri döndüm sonunda Genişletmek için tıkla ... bişey soracamda hesabını niye kapattın öbür yaren_dede'yi bende neden o hesap banlı diyodum
Bahadir_fb Üye .NeXuS.' Alıntı: bişey soracamda hesabını niye kapattın öbür yaren_dede'yi bende neden o hesap banlı diyodum Genişletmek için tıkla ... o üyelik naletliydi kara bulutlar dolasiyordu üzerinde en iyisi kurtulmakti o hesaptan bende ilisigimi kestim
.NeXuS.' Alıntı: bişey soracamda hesabını niye kapattın öbür yaren_dede'yi bende neden o hesap banlı diyodum Genişletmek için tıkla ... o üyelik naletliydi kara bulutlar dolasiyordu üzerinde en iyisi kurtulmakti o hesaptan bende ilisigimi kestim
Bahadir_fb Üye Anil-D' Alıntı: O abim gelmis hosgeldin abi zor oldu biraz ama artik yetincez böyle Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum anil idare ediver artik
Anil-D' Alıntı: O abim gelmis hosgeldin abi zor oldu biraz ama artik yetincez böyle Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum anil idare ediver artik