"Bağlantınız gizli değil "Hatasi...

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
"Bağlantınız gizli değil "Hatasi...
Evde TTNet var. Android işletim sistemli telefonla google chorome ile internete bağlanmaya çaliştıgimda " Bağlantınız gizli değil " hatası alıyorum.

Facebook, whatsapp, messenger gibi uygulamalara girmeye çaliştıgımda ise " bağlantı yok" hatası alıyorum.
Bu sorunu nasil çozebilirim acaba?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sorunun çözümü burada mevcut:
Google Chrome'da Saldırganlar sitesinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir (örneğin, şigreler mesajlar veya kredi kartı bilgileri). ve Google Play Store'dan Bağlantı Yok Bağlantı Güvenli Değil veya Bağlantınız Gizli Değil yada Https sorunları ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız aşağıda anlatımları gerçekleştiniz. Bu sayede internet bağlantı sorununuz giderilecektir.

Gizlilik Hatası

Gizlilik hatası nedir: https yani SSL kullanan sayfaların güvenliğiniz için belirlemiş olduğu bazı kuralların dışında hareket edildiğinde Android Google Chrome Web Tarayıcısının size vermiş olduğu uyarıdır. Tamamıyla güvenliğiniz açısından bu şekilde bir problem ile karşılaşabiliyor olabilirsiniz.

Bu uyarıyı almanızın sebepleri arasında en temel sebeplerden birisi ise tabletinizdeki Tarih Saat ayarlarının yanlış olmasından dolayı kaynaklanmaktadır.

• Bu sebeple tabletinizde öncelikle Tarih saat ayarlarını yapmanız gerekmektedir. Bu ayarları yapabilmek için Tabletinizde veya Android Telefonunuzda Uygulamalar>Ayarlar>Daha Fazla bölümleri altındaki Tarif ve Saat menüsü içerisinden Otomatik Saat Ağ destekli saat kullanı işaretleyelim yada bu seçenek yok ise el ile tarih ve saat ayarlarını yapalım. Ardından Google Chrome'u tekrar açın ve internet bağlantınızı kontrol edin.

Bu şekilde probleminiz ortadan kalkacaktır. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
xmustx

xmustx

Üye
Hacı dns değişikliği yada vpn işini çözmezmi ??

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hacı dns değişikliği yada vpn işini çözmezmi ??
Super Vpn var telefonda . Onu çalıştırmayi denedim ama çalışmadı.

Ayni modeme laptop ve telefondan bağlaniyorum. Laptoptan hiç girmiyor internete.

Anlamadim gitti...

xmustx

xmustx

Üye
Ttnete ulaşıp modemi yeniden kurmayı denedin mi

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ttnete ulaşıp modemi yeniden kurmayı denedin mi
Çok acayip sıkpntılar yaşıyorum. Facebook a girmeye çalıstığımda Milli eğitim Bakanlığının uyari sayfasi açılıyor ve facebookun MEB de yasakli siteler arasinda olduğunu söylüyor.

Ttneti aradim Ttnet te santral kaynakli bir sorun yaşadığımı söyledi. Ne zaman düzeltilir muamma.

xmustx

xmustx

Üye
İşte bu yüzden superonlıne..

xmustx

xmustx

Üye
Git başvur cezayı da superonlıne ödüyor

xmustx

xmustx

Üye
Net birşey söyleyemem