emreli01 Üye şu durumda sağlıklı olması için bi flaslasan veya hard format çeksen ii olur telefon kendine gelsn düzelir büyük ihtimal
şu durumda sağlıklı olması için bi flaslasan veya hard format çeksen ii olur telefon kendine gelsn düzelir büyük ihtimal
haqanguven Üye browser ayarlarından varsayılan bağlantıyı gerektiğinde sor ayarla ve mobil veriyi aç. Daha sonra bağlan ve erişim noktanı seç
browser ayarlarından varsayılan bağlantıyı gerektiğinde sor ayarla ve mobil veriyi aç. Daha sonra bağlan ve erişim noktanı seç
federico2424 Üye arkadas al sana kesın çozum.turkcll mus. Hiz ara.manuel yardım ıste.hoparlöru ac ve ddıklerını harfıen yap ok.
arkadas al sana kesın çozum.turkcll mus. Hiz ara.manuel yardım ıste.hoparlöru ac ve ddıklerını harfıen yap ok.
aliriza90 Üye Konu Sahibi federico2424' Alıntı: arkadas al sana kesın çozum.turkcll mus. Hiz ara.manuel yardım ıste.hoparlöru ac ve ddıklerını harfıen yap ok. Genişletmek için tıkla ... Son çare bu artık. Teşekkürler herkese.
federico2424' Alıntı: arkadas al sana kesın çozum.turkcll mus. Hiz ara.manuel yardım ıste.hoparlöru ac ve ddıklerını harfıen yap ok. Genişletmek için tıkla ... Son çare bu artık. Teşekkürler herkese.