bağlantı kesildi

Sponsorlu Bağlantılar

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
telefon gitti üzüntü bastı dersler kötü offff

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm derslere calis sora herseyi oluruna brak..

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
çalışmaya çalışıyorum ama kitabi açar açmaz uykum geliyo :ehe:ehe

heavenhawk

heavenhawk

Üye
sıkma bu kadar canını ya dersine çalış :D ortaklaşa para toplar alırız sana yenisini :ehe:ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ooo :D ozman sbah kalknca ders calis :D

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
sohbet odası gibi olmuş resmen ben yazınca alay konusu oluyor:nono::nono::nono:

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
sohbet degil adama yardim edioruz burasi destek bolumu ! egitim sart dimi beyler :ehe

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon 30 iş günü içinde gelmezse yenisini yolluyacağız dediler bn böle bişey istemiyorum neden derseniz korkuyorum reset atan hatalı seriden gelirse diye böyle bişey olurmu fikirleriniz ?

_ardaa

_ardaa

Üye
olabilir tabi ama o reset atan seriyi biliyorsan sorun yok, bunu istemiyorum bana yeni parti verin dersin onlarda elimizde yok bekleyeceksiniz der sende bir 30 gün daha beklersin.

yalnız şöyle birşey var benim bildiğim hatalı parti yok, hatalı işletim sistemi vardı o da 1.1 ile düzeltildi diye biliyorum ben.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
olabilir tabi ama o reset atan seriyi biliyorsan sorun yok, bunu istemiyorum bana yeni parti verin dersin onlarda elimizde yok bekleyeceksiniz der sende bir 30 gün daha beklersin.

yalnız şöyle birşey var benim bildiğim hatalı parti yok, hatalı işletim sistemi vardı o da 1.1 ile düzeltildi diye biliyorum ben.
bakıcaz 10 iş günü oldu şuanda
15 işgünü olmazsa 30 işgününe sarkar dediler oda olmazsa yenisini alacaksın dediler bakacaz

uribaju

uribaju

Üye
Her türlü yenisini almaya çalış 0 telefon olur daha ne istiyosun hem son güncelleştirmeli gelir büyük ihtimal sorun falan da kalmaz :oke:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Haydaaaa
telefonda 2 parça değiştirilmiş arkadaşlar

projectmaximo

projectmaximo

Üye
hangi parçalar? ne kadar ücret istediler?

• Beğen
Tepkiler: J_JoKeR_R
projectmaximo

projectmaximo

Üye
hmm merak ettim şimdi:))
ezilme var diyodun çerçevede.halletmişler mi?

Üst Alt