"BAĞLANTI KESİLDİ" Olayına Artık Biri Mantıklı Bir Cevap Versin !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
"BAĞLANTI KESİLDİ" Olayına Artık Biri Mantıklı Bir Cevap Versin !
Arkadaşlar Artık Bu Kies in Bağlantı Kesildi Olayına biri mantıklı bir açıklama getirsin... Samsung a Msj atıyorum Verdikleri cevap telefonu teknik servise götür... sanki biz 50 lira parayı tarladan topluyoruz... Adamlar bile bilmiyorlar ki anca teknik servis... başka da yaptıkları hiç bişey yok... gerçekten bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş açıklama yaparsa çok mutlu olacağım.. 723 kullanıyorum.. kies 2.0 da güncelleme var telefonunuz için kies i güncelleyin diyor.. kies i güncelliyorum bu sefer kalkıp bağlantı kesildi hatası veriyor.. sanırım bunlar güncelleme tepkilerimize karşı sadece GÖSTERMELİK bir GÜNCELLEME VAR yazısı koydular... yoksa ortada güncelleme falan yok galiba....!?:off:

--------------- Ekleme ---------------

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Kiesi bastan kurmayi dene. yani update deglde samsngn sitesndn en son surumu indr

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
peki deniyorum

smoke6666

Üye
kiesin eski sürümlerini dene sorun cözülcek o zaman kies 1.5.3 bunu bul kur ondan sonra güncellemyi sorunsuz yaparsın..ben yaptım ordan biliyom ..senle aynıyıdı sorun

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş bu seferde yükselt menüsü açılıyor yükselt diyorum telefonu hiç bişey yapmıyoru tekrar telefon bağlanıyor diyor kies de sol üstte sonra tekrar tekrar yükseltme penceresi açılıyor pffffff deli oldum :(

kiesin eski sürümlerini dene sorun cözülcek o zaman kies 1.5.3 bunu bul kur ondan sonra güncellemyi sorunsuz yaparsın..ben yaptım ordan biliyom ..senle aynıyıdı sorun

kardeş 1.5.3 sürümü güncellemeyi görmüyor ki :( benim şuanda ki işletim sistemi bada 1.1 olmasına rağmen güncelleme var dedi... 1.5.3 ü kurdum onda güncelleme falan görmedi ama tekrar kurucam bi...

yok kardeş... görmüyor güncellemeyi... 1.5.3

osman83

Üye
Googledada aradım hiçbiryerde çözümü bulamadım aynı sorunu yaşayanlar birçok başlık açmışlar bunların 1 başlıkta toplnmasını ve bilen varsa çözümü anlatmasını rica ederim

dla11

Üye
denetim masasından bölge ve dil ayarlarını abd yapın bağlantınız kesilmez.

sooprcow

Üye
ben de dil ayarlarini degistirerek yükledim b1 i ama tel bada 1.1 olarak gosterio :vur

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Artık Bu Kies in Bağlantı Kesildi Olayına biri mantıklı bir açıklama getirsin... Samsung a Msj atıyorum Verdikleri cevap telefonu teknik servise götür... sanki biz 50 lira parayı tarladan topluyoruz... Adamlar bile bilmiyorlar ki anca teknik servis... başka da yaptıkları hiç bişey yok... gerçekten bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş açıklama yaparsa çok mutlu olacağım.. 723 kullanıyorum.. kies 2.0 da güncelleme var telefonunuz için kies i güncelleyin diyor.. kies i güncelliyorum bu sefer kalkıp bağlantı kesildi hatası veriyor.. sanırım bunlar güncelleme tepkilerimize karşı sadece GÖSTERMELİK bir GÜNCELLEME VAR yazısı koydular... yoksa ortada güncelleme falan yok galiba....!?:off:

arkadaşlar wave 3 mart 2011 de 1.2 sürümünü cıkarmıştır kies üzerinden yükleyemeyenler ve baglantı sorunu alanlar bana mesaj gönderebilirler [email protected] çözüm cok basit :)

akdenizx

akdenizx

Üye
1- bilgisayar dilini ingilizceye çevirin ( kalvye de dahil ).
2- Kies dilini de ingilizceye çevirin.
3- telefon dilini ingilizceye çevrin.
4- Bilgisayar üzerinde çalışan bütün antivirüs progrmlarını deaktif edin (kapatın)

ben bu sekıld ebasarıyla guncelledim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...