Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bağlantı hızı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim
Üye
Konu Sahibi
bağlantı hızı
arkadaşlar bişey sorcam bende daha önceden samsun 5603 vardı vodafon interneti pcye verdiğim zaman 7.2 mbs hız ile veriyordu şimdi n8 ile verdiğim zaman 460.8 kbps hızla veriyor bunu artırmanın bir yolu varmıdır yoksa normali böylemi internet vodafon sınırsız ..
pRime.
Üye
100mb adil kullanım hakkını aştıysan hızın düşmüştür.
meletim
Üye
Konu Sahibi
Yoo ilk aldığım zaman yapınca da böle oluyor. Dediğin de olabilir belki bu bağlantı hızını yükseltme felan vardır diye bi sorayım dedim
fnldstntn
Üye
Tarayicindan flash player eklentisini etkinsizlestirirsen daha hizli acar saytalari
meletim
Üye
Konu Sahibi
google chrome kullanıyorum baya bir fark ediyor diyer tarayıcılara göre saol bide onu deneyeyim
meg1ddo
Üye
Mobile hız testi sitelerinde hız birimleri farklı oluyordu sanırım, yani o 460 sandığın hız aslında 5–6 mbit e denk geliyor olabilir, değişik test sitelerinde dene hız testini...
ALpWaR24
Üye
460 evt bende turkcell hat internete vurunca bendede aynı değer sınır bu sanırım
Uruloki
Üye
edge bağlantısı olduğu için 460kbps gösterir ki pc anlık hızı göstermez bağlantının desteklediğini gösterir yani yurtdışına çık N8 i bağla 10.4mbps hız gösteriri fakat öyle mi değil eğer 3G çekmiyorsa çeken bir yere geç çekiyorsa(yani aynı pozisyonda çektiğinden eminsen) cihazın bağlantı ayarlarını kontrol et veya enerji tasarrufu modundaysa cihazı normal moda al
meletim
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler bir deneyeyim ...
cardanadam
Üye
bende sınırsız internet paketi kullanıyordum şimdi 1gb paket kullanıyorum sanki telefon uçuyor