Bağırın, Rahatlayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bağırın, Rahatlayın
<span style="font-size:12pt;line-height:100%"><span style="color:#990000">Bağırın, bağırın.&#33;</span></span>

Ara sıra sinirle birlikte adrenalin yükselmesi, inanılması güç ama, kişinin daha mutlu olmasını sağlıyor. Son araştırmalara göre; sinirlenmek kişilerin kan basıncını yükselterek cortisol denilen stres hormonu salgılamasına yol açıyor.

Ancak bu hormonun belirli aralıklarla salgılanması, kişinin sinir sistemi ile beynine olumlu etki yapıyor. Kızgınlıklarını içine atmayıp dışa vuran kişilerin de kalp-damar sağlıkları ile bağışıklık ve sinir sistemleri daha güçlü oluyor.

Bu nedenle bilimadamları, kişilerin öfkelerini hiçbir zaman bastırmamaları gerektiğinin altını çizerek, "Arada sırada öfkelenmek ve bu nedenle bağırıp çağırmak sağlığa sağlık katar" diyor.

<span style="color:#999999">kaynak: sağlıkhaber</span>

jöly

Üye
bilgi için teşekkürler a21a gerçekten bağırmak çok rahatlatıyor..

mAd_girL

mAd_girL

Üye
nerde baıracaz evde baırayımda sonra konuşacak bi evim bile olmasın dimi annem evden kovsun

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 4 2006, 08&#58;14 PM) [post=244932]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
nerde baıracaz evde baırayımda sonra konuşacak bi evim bile olmasın dimi annem evden kovsun
[/b][/quote]

madhead

madhead

Üye
demekki çok yaşayacağım..bu pekte iyi sayılmaz..

elif_

Üye
öfkelendiğimde asla içime atmam bu da beni rahatlatır gerçi bazen pek de iyi olmuyor ama

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bağırmak için en güzel yer: Stadyum. tabiiki bağırırken, hakemin annesi, ailesi veya düdüğünün içindeki nohutla falan ilgilenmemek ve atıflarda bulunmamak gerekir.. en büyük fener, cimbom gibi bağırmak daha makul.

slayer

Üye
Stadyum dedinde... Fifa 2006 Gibi i&#287;renç futbol oyunlar&#305; oynay&#305;p ba&#287;&#305;r&#305;n... biraz önce denedim. &#304;&#351;e yar&#305;yor..

tofy

Üye
bilgi için teşekkürler

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çok bağırırım ben..

abuvice

abuvice

Üye
Evet başlıyoruz arkadaşlar bir..iki üç&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Wadaaa
Şaka maka nerde bagırıyım derseniz gece saat 02:00 sularında balkona çıkın bagırın kimse duymuo duysada şeyy ıı hırsız wardı ona bagırdım falan

swedeniz

swedeniz

Üye
en çok sevdiğim şey bağırarak rahatlamak

kikaksk

kikaksk

Üye
en cok sevdiğim maclarda bağırmak kardeşim maclarda ağızının cıktığı kadar bağırıyosun baksana yararlımış..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ooo , Most Wanted oynarken amma bağırırım ben yaw

aTTra

Üye
Valla kesinlikle katılıyorum bağırmak insanı rahatlatıyor, ama sonrada pişman ediyor. Örneğin değer verdiğiniz bir arkadaşınıza bağırdıysanız sonra pişman oluyorsunuz.

En iyisi boş duvarlara avazınız çıktığı kadar bağırmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...