Badoo Premium v4.1.10

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Badoo Premium v4.1.10

** Şimdi indirin ve başlangıç yeni insanlarla tanışmak ** Süper Güçlerin 1 hafta ile sınırlar olmadan şehir ve çevresinde

Badoo Eğer bir sosyal ağ olan yeni insanlarla tanışmak . 200 milyondan fazla kullanıcı ile, Badoo için harika sohbet , arkadaş edinme, çıkarları paylaşan, ve hatta partner! Bu ücretsiz ve kullanımı kolaydır. Yeni bul şimdi size yakın insanlar!

yeni biriyle öğle yemeği ister misiniz? Kim aynı gece kulübünde gördün mü? Tarih ya da aşkı bulmak? Ya da sadece biriyle yakın sohbet? Şimdi Badoo'yu deneyin!

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: jatvalca ve maximumüye

kutuzov

Üye
Indirilmeyen bişeyi niye verdin kardeş hiç birinden indirilmiyor habire reklam reklam

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Indirilmeyen bişeyi niye verdin kardeş hiç birinden indirilmiyor habire reklam reklam

Sorunuzun cevabını resımdede bulamıyorsanız sıkayet butonunu kullanın yöneticiler konuyla ilgili gerekeni yapacaktır.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Patched falan degil normal apk vermissiniz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Patched falan degil normal apk vermissiniz

Kullanmadıgım için actıgım bınlerce uygulama konusundakı uygulamayı cihazıma kurmuyorum.
Degılse degıldır nıye atarlanıyorsun.

sebo7

sebo7

Üye
travesti dolu burası :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kullanmadıgım için actıgım bınlerce uygulama konusundakı uygulamayı cihazıma kurmuyorum.
Degılse degıldır nıye atarlanıyorsun.
Ne demek "niye atarlanıyorsun?" Başlığa patched yazmandan dolayı insanları yanıltıyorsun, başlığı düzelt en azından.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas ne demek niye atarlanıyorsun? Başlığa patched yazmandan dolayı insanları yanıltıyorsun, başlığı düzelt en azından.

Bu yuzden mı atarlanıyorsun?
Buna atarlanıyorsun ama ust yorumda hakaret eden uyeye sessız kalabılıyorsunuz enteresan :hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ha
Bu yuzden mı atarlanıyorsun?
Buna atarlanıyorsun ama ust yorumda hakaret eden uyeye sessız kalabılıyorsunuz enteresan :hmmm
Badoo adlı sosyal ağdaki "Travesti"'leri hakaret olarak algılıyorsan dahada enteresan

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ha
Badoo adlı sosyal ağdaki "Travesti"'leri hakaret olarak algılıyorsan dahada enteresan

Kullanmadıgımı belırttım ıltıfatsa o uygulama ıcınde bırbırınıze bu sekılde hıtap edebilirsiniz.
Burada hakaret olarak algılanıyor.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kullanmadıgımı belırttım ıltıfatsa o uygulama ıcınde bırbırınıze bu sekılde hıtap edebilirsiniz.
Burada hakaret olarak algılanıyor.
Yukaridaki arkadasin ne demek istedigini anlamadin galiba, bu sosyal agda travestiler var diyor, sen ise kafana gore olayi yorumluyorsun. Bu agda birbirimize o sekilde hitap ettigimize dair bir sey mi soyledim? Bu agda Travesti mevcut denmis bu kadar zor mu bunu anlamak

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Yukaridaki arkadasin ne demek istedigini anlamadin galiba, bu sosyal agda travestiler var diyor, sen ise kafana gore olayi yorumluyorsun. Bu agda birbirimize o sekilde hitap ettigimize dair bir sey mi soyledim? Bu agda Travesti mevcut denmis bu kadar zor mu bunu anlamak

Kendısı bu sekılde anlatsaydı anlayabilirdim tabıkı ve sen bır oncekı yorumunda bu sekılde anlatsaydın.
Neyse ıyı geceler herkese

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Başlık düzeltildi, ortada atarlanma yokken atar yapmışsınız.

Ayrıca reklam olmaması için dosya indirmeden önce ( use your download manager and get recommended downloads ) üzerinde ki tiki kaldırın. Alakası yoktur belki ama onu kaldırınca reklam çıkmıyor peş peşe.

• Beğen
Tepkiler: Salih ÖZKOÇ ve MaxiHan
maximumüye

maximumüye

Üye
Ooo super ;))) cok.saol

kralberk13

kralberk13

Üye
:tşk:

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler dostum

maximumüye

maximumüye

Üye
Super guc aktif ama hic bir işe yaramiyor, aga.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Salih ÖZKOÇ

Salih ÖZKOÇ

Üye
Uygulamayı Kuran ve Kullanan Var mı ? Bu Uygulamanın Standart Sürümünden Farkı Nedir ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt