Bada sisteminde Android çalışır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

abcdefgh12

Konu Sahibi
Bada sisteminde Android çalışır mı?

Teknoloji devi Samsung firmasının kendi işletim sistemi olan Bada'lı bir akıllı telefon üzerinde Android işletim sistemi çalışır mı? Cevabı haberimizdeki videoda yer alıyor.

Akıllı telefon piyasasında Android, Windows Phone 7 gibi ön planda bulunan mobil işletim sistemlerinin kullanım alanı her geçen gün genişliyor. Fakat bunların yanında Bada isimli kendi işletim sistemini oluşturan Samsung firması, Android'in yanında bazı telefonlarında Bada işletim sistemine de yer veriyor. Akıllı telefon piyasasındaki bu hareketlilik devam ederken, birkaç Bada geliştiricisi bir araya gelerek farklı bir şey denemiş ve popüler işletim sistemi olan Android'i Bada sistemine sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştırmayı başarmışlar.

Yeni ve henüz sadece telefon üzerindeki temel fonksiyonları gerçekleştiren ve AndroBada ismi verilen bu sistem videoda da görüleceği gibi telefonda hafif kasılmalara neden oluyor. Aşağıda yer alan videoda Bada yüklü bir akıllı telefonda Android 2.2.1 yüklenmesiyle ortaya çıkan AndroBada projesini izleyebilirsiniz.

kaynak:

Takipçi Satın Al

Üst Alt