mail777
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şu an 150.000 civarı uygulama var ama Microsoft ve Nokia nın bu işin peşini bırakacağını sanmam. Rahatsızlık veriyormu şu an uygulama azlığı diye sorarsan Lumia 920 benim her istesiğimin tam anlamıyla karşılığını veriyor özellikle mail anlamında
Zaten gerçekçi olmak lazım bir yere kadar bazı arkadaşlar web de dolaşıyor falan ama iş gereği telefondan bakarsın kısa süre ama Pc de gibi alşama kadar web de gezilmez telefonla
Zaten gerçekçi olmak lazım bir yere kadar bazı arkadaşlar web de dolaşıyor falan ama iş gereği telefondan bakarsın kısa süre ama Pc de gibi alşama kadar web de gezilmez telefonla
Yanlış anladınız ya hız için demiyorum ofiste veya evde oturup 17/19 İnç ekran pc miz var ve bunla istediğimiz her şeyi yapıyoruz illa telefonlada yaparız ama küçük ekran yerine pc yi kapatıp telefonla yapılmaz diye düşündüm
valla geziliyor kardeşim ne yapalım pcden daha hızlı maşallah maşallah
Bada'da belki daha fazla kullanılabilir uygulama vardır
Ne yapalım?
Yanlış anladınız ya hız için demiyorum ofiste veya evde oturup 17/19 İnç ekran pc miz var ve bunla istediğimiz her şeyi yapıyoruz illa telefonlada yaparız ama küçük ekran yerine pc yi kapatıp telefonla yapılmaz diye düşündüm
Basit bi soruydu aslinda. Defence yazip markette aratmak...
hic de bilemben hergun akşama kadar internetteyim
kusura bakma soruyu atlamişiz. Ozellikle saydim 50tane uygulama cikti defence yazinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?