Bada OSta yasadigim hayal kirikligi ve WP8 karsilastirmasi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mail777

Üye
    Konu Sahibi
Bada OSta yasadigim hayal kirikligi ve WP8 karsilastirmasi..
Selam arkadaslar..
WP8 kullanan arkadaslardan gorus bekliyorum..

Herkes wp8os un ne kadar stabil oldugundan bahsetmis hep.. peki apps durumu?
Bada tecrubemden yola cikarak (bada os belki gelmis gecmis en stabil sistem olabilir) apps olmayan bi isletim sisteminin bir ise yaramadigini kolaylikla soyleyebilirim..

Wp8in apps durumu nedir?

Applein apps sayisi fazla ve cogu apps ucretli, android ise gercekten uzun sure kullanimda sisip kaliyor..
bu durumda wp8 tutunacak tek dal gibi ama kullanicilara soruyorum apps durumu nasil??

Kolay gelsin herkese...

- - - Eklendi - - -

Mesela "defence" yazinca iphonede 2000kusur apps cikiyor.. WP8de bu sonucu bi aratabilirmisiniz kac tane oyun cikiyor en basitinden..

uMTOku

Üye
Marka olarak geride ama facebook twitter vb uygulama diğer telefonlardan farklı onlar telefonsa bu yeni teknoloji bir şey tasarım simgeler çok farklı mağaza geride yalan değil iphonedan buna geçerken şaşırdım ama Microsoft gibi bir firma bunun üstesinden gelir acele etmeyin mağaza her gün büyüyor bu büyüme hoşunuza giderse alırsınız ama kamera telefonun sağlamlığı kablosuz şarj bunlar çok iyi eleştireceksin tabi ama sistem yeni kullanıcıları artıyor ona göre değerlendireceksek bir yükselişi güzel :)
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

NUD

NUD

Üye
Şu an 150.000 civarı uygulama var ama Microsoft ve Nokia nın bu işin peşini bırakacağını sanmam. Rahatsızlık veriyormu şu an uygulama azlığı diye sorarsan Lumia 920 benim her istesiğimin tam anlamıyla karşılığını veriyor özellikle mail anlamında

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu an 150.000 civarı uygulama var ama Microsoft ve Nokia nın bu işin peşini bırakacağını sanmam. Rahatsızlık veriyormu şu an uygulama azlığı diye sorarsan Lumia 920 benim her istesiğimin tam anlamıyla karşılığını veriyor özellikle mail anlamında

Zaten gerçekçi olmak lazım bir yere kadar bazı arkadaşlar web de dolaşıyor falan ama iş gereği telefondan bakarsın kısa süre ama Pc de gibi alşama kadar web de gezilmez telefonla

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Zaten gerçekçi olmak lazım bir yere kadar bazı arkadaşlar web de dolaşıyor falan ama iş gereği telefondan bakarsın kısa süre ama Pc de gibi alşama kadar web de gezilmez telefonla

hic de bilem:hih: ben hergun akşama kadar internetteyim:D

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve alaStar
komando04

komando04

Üye

valla geziliyor kardeşim ne yapalım pcden daha hızlı maşallah maşallah

ecel54

ecel54

Üye
mobilden maxicepi pc'den daha rahat kullanıyorum :D konu falan düzenleme/açma yapacaksam genellikle pc'ye geçiyorum

gkcll

gkcll

Üye
ve lumia 920 nin s3 geçtiği an bunu da gördük Haber başlığı lumia 920 s3 ün ışığı söndü

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

valla geziliyor kardeşim ne yapalım pcden daha hızlı maşallah maşallah
Yanlış anladınız ya hız için demiyorum ofiste veya evde oturup 17/19 İnç ekran pc miz var ve bunla istediğimiz her şeyi yapıyoruz illa telefonlada yaparız ama küçük ekran yerine pc yi kapatıp telefonla yapılmaz diye düşündüm

enterneoll

enterneoll

Üye
Bada'da belki daha fazla kullanılabilir uygulama vardır :D

komando04

komando04

Üye
Yanlış anladınız ya hız için demiyorum ofiste veya evde oturup 17/19 İnç ekran pc miz var ve bunla istediğimiz her şeyi yapıyoruz illa telefonlada yaparız ama küçük ekran yerine pc yi kapatıp telefonla yapılmaz diye düşündüm

yok kardeşim ne yanlış anlaması şaka yaptım bende

mail777

Üye
    Konu Sahibi
Basit bi soruydu aslinda. Defence yazip markette aratmak...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
akdeniz77

akdeniz77

Üye
Bada bence kullanılmıycak kadar kötü.

vedat1966

vedat1966

Üye
"Süt'ten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer". Atasözümüz ne güzel anlatıyor. Almak için acele etmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt