bada os

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
bada os
bada os adi altinda baslik acabilirmisin , bada os kullanalar cogaliyor artik tesekkurler

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Pek yaygın değil, bence olmamalı :)

Üye
    Konu Sahibi
illa bazilarina kanit gerekiyo ana sayfaya girin bakin samsung wave ne kadar satmis ,turkishcowboy senin lafinana en iyi cevabi samsung verdi :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Satmış olabilir, android de o kadar çok sattı ama bölümü yeni açıldı, telefonla aynı anda mı çıkıyor programları veya oyunları her neyse işte ?
Yaygın olmadığı için bölüm hit almaz, hit almadığı için de bölümün açılmasına gerek kalmaz :)

Üye
    Konu Sahibi
telefonla ayni cikmiyo telefondan once ciktizaten programlar ve oyunlar, ama yaygin degil dogru bende yayginlastirmak icin boyle bisey acin diyorum zaten:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Neyse, bir yönetici buna benzer bir yorum yapmadan ikna olmayacağını düşünüyorum zira her konuda böyle oluyor ...

Perfect!

Üye
enes haklı şuanda gerek yok ki adminler bu konularla ilgileniyor gerek görülse açılırdı

kemal21

kemal21

Üye
gerek yok şimdilik

viranufuk

viranufuk

Üye
valla arkadaşlar ben 3-4 gün oldu alalı ben tam bi samsung düşmanı olarak söylüyorum bu tel samsungun karizmasını düzelti diyebilirim süper bi şey işletim sistemi yeni olduğu için uygulama eksikliği var o da açık kaynak olduğundan yakında bi çok uygulama görebiliriz bu arad temayı sorarsanız şimdilik tema yok o da çıkar elbette

^^Positive^^

Üye
Düşünülebilir....

Ozan

Ozan

Admin
Bende yeni bir Samsung Wave S8500 kullanıcısı olarak telefon oldukça beğendim ve işletim sistemi başarılı gibi. Ancak daha kat etmesi gereken yol var ve Samsung yeni çıkaracağı cihazlarda da bu sisteme yer vermeli, baska türlü olmaz.

Bada OS kategorimizi Samsung kategorimizin hemen altına açılacak arkadaslar yakın zamanda, sistemi biraz daha çözelim de ;)

viranufuk

viranufuk

Üye
Bende yeni bir Samsung Wave S8500 kullanıcısı olarak telefon oldukça beğendim ve işletim sistemi başarılı gibi. Ancak daha kat etmesi gereken yol var ve Samsung yeni çıkaracağı cihazlarda da bu sisteme yer vermeli, baska türlü olmaz.

Bada OS kategorimizi Samsung kategorimizin hemen altına açılacak arkadaslar yakın zamanda, sistemi biraz daha çözelim
vallla adminim süper olur şimdilik türk sitelereden bi tane var bada os destek açan ve uygulamalatını veren başka sitelede dolaşmıyalım merakla bekliyoruzz bu arad teli nasıl buldun ha bi şey daha şarjı kaç gün gidiyor sende öğrenebilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt