Bada os, S^3 ü her alanda alır, Bır bada nın oyunlarına bkz birde S^3 un..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Bada os, S^3 ü her alanda alır, Bır bada nın oyunlarına bkz birde S^3 un..!
yav sizcede rezıllık değılmı? Adamlar bi tintin yaptı bıraktı onuda kuramıyorum zaten bellek yetmıyor. Bada gangstar oyununu mukkemmel oynatıyor nokıa aldğma 1 kez daha pisman oldum diyebılırm.. Fıkırlerınızı yazınız ?

cyber

cyber

Üye
bada mı bi git ya bada berbat bi oyunla olcak iş değil

theposies

theposies

Üye
haha güldüm . Symbian 3 badayı 3 e katlar :)

Türe

Türe

Üye
[>>ELECKTRA<<];4680443' Alıntı:
bada mı bi git ya bada berbat bi oyunla olcak iş değil

Symbiandan stabil . Uygulamaya lafim yok.

WebStyle

WebStyle

Üye
Şahsen Bada benim en son tercihim olur. İos ya da Android tercih etmelisiniz..

Polymath

Polymath

Üye
Uygulama olsa zaten android ne ki ? Burda lafı olmaz ama. Nokia kafasız nokia wp yerıne şu symbiana yada maego devam etse uygulama sıkıntısını oyun sıkıntısını giderse şuan hepimiz mutluyduk. Zaten param az olduğu için aldım 603. PAram olunca nokia nın yüzüne bakmam artık

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iyi de ne alakası var şimdi?

idevlez

idevlez

Üye
bu adam S^3 genele açtığı konuya bak araştırmadan alıp nokiaya sövüyorlar haksızmıyım.öle 500 tllik android cihazla gangstarı açmaz badada Dungeon Hunter 2 de yok fruit ninja yeni geldi kardeş bi oyunlar olcak işmi o

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar herkes kendince haklı ben galaxy ace aldım telefon hafızası 190 mb çabuk doluyor sinir bozuyor numara çevirici türkçe karakter desteklemiyor zararına sattım 650 aldım 500 verdim 15 günlük telefon fatura bile kestirmedim nokia bence en iyisi kamera olsun teknik alt yapı olsun şarz olsun bence böyle

aleranol

aleranol

Üye
ya konua bakınca sövmek için girdim ama ıhıımm.. Ciddileşirsem bada arkaplanda uygulama çalıştırmadığı için daha stabil ve hızlıdır. Ayrıca bomboş bir havuza benzer ki kaç tane oyun var adam gibi? Adam oyun diyo gülmekten öleceğeeeeem :kop2::kop: symbian 3 varya o 3 badayı katladığı sayının küp kökü :) umarım anlamışındır. Adamlarda 7000 uygulama var(androidin övündüğü gibi uygulama sayısı) buraya gelip haaala symbian da şu yok diyolar. Arkadaşım konu kilit lütfen

---------- Eklendi 10.05.2012 @ 00:01:21 ---------- Yazıldı 09.05.2012 @ 23:58:53 ----------

ya hırsımı da alamadım bu kadar saçma bişi olamaz. Msn ini ver konuyu açan arkadaş azıcık da ordan konuşak .

Türe

Türe

Üye
Uygulama haric ustun yani yok symbianin bada'dan . Bilmediklerimi belirtin eger varsa ben de ogreneyim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şu mesaja sinirimden sözlümle tartıştım O na patladım yeminle ömrümde böyle gereksiz desteksiz boş konu görmedim moonlife01 geri döndü sandım bi an başlığı görünce.. Ve ne enteresandır konuyu açan hiç yorumlamıyor valla billa seni realde yakalasam iyi olurdu

---------- Eklendi @ 00:06:21 ---------- Yazıldı @ 00:04:38 ----------

Süleyman sen badanın artılarını desene bi hele?

Tuba

Tuba

Üye
Herkesin düşüncesi ve görüşü farklı olacakdır
herkes için çeşitli nedenler vardır symbian kullanmakta , android kullanmakta,ios ve bada kullanmakta
ama sizin hiç bir lafınız olamaz bir diğer kişi farklı işletim sistemini sevip kullanıyor diye...
Bunun kıyası olamaz...
Konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt