BADA OS firmware ve flashing

Sponsorlu Bağlantılar

:::burak:::

:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
BADA OS firmware ve flashing
bildiginiz gibi KİES suan için diger ülkelerde kullanılan JXF1 & JXF2 gibi yazılım sürümlerini ülkemizde kullanıma sürmedi ancak firmwareler
nette mevcut bu konu baslıgında FLAŞLAMA teknigini ile yazılım yüklemeyi ve yeni çıkan güncellemelerdeki iyileştirmeleri paylaşicaz
gerekli dosya ve bilgileri şuan için paylaşmak pek dogru olmaz deneme yaptıktan sonra burda detaylı anlatım yapılacaktır ayrıca yapılacak işlemler sırasında olusacak herhangi bir sorundan ben ve forum sorumlu degildir yapılan işlemsırasında yaşanan sorunlar cihazınızın garanti kapsamı dışındadır

samsung türkiye kies üzerinden güncelleme henüz yayınlanmadı ancak nette son güncel firmwareler mevcut
cihazı ilk aldıgım gün yapmam gereken güncelleneyi sürekli erteledim iş yogunlugu ve biraz cihazı tanıma amacıyla
ancak S8500XXJF4 sürümü çıkınca dayanamadım ve yükledim sizlere kısaca ki bilenbilir bilmiyenlar için
anlatıcam ve konunun basındada anlatıldıgı üzere HİÇ BİR SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM riskleri var

kısaca
alttaki videodada görüceginiz üzere biraz güçlü bir pc ve windows XP yüklü olmalı ve driverler için KİES kurulu olmalı cihazın pil durumu en az 3/2 dolu olması tedbir için ve elektirik kesintisinden etkilenmemek için dizüstü yada güçkaynagı bulunan bir XP yüklü pcde yapılmalı bunu tekraren söylüyorum sistem XP olmalı vista yada w7 de denemeyin kilitlenir cihazınızın SİMKART ve HAFIZAKARTINI çıkarın ve cihazı solyandaki ses tuşlarından SES KISMA +TUŞKİLİDİ+CİHAZI AÇMA TUŞU(yani (no)tusu) ayni anda basın ve DOWNLOADMODEM yazısı
gelene kadar bekleyin yazı geldikten sonra cihaz yüklemeye hazırdır ve pcye baglayın

multiloader programını acın ve alttaki resim ve videodaki gibi indirmiş oldugunuz yazılımı multiloaderdeki yollara gösterin( yazılımlarda üst sıradaki download butonu etkin olmalı ve portsearch'a bastıgınızda hemen yananındaki dowload butonu etkin olmalı tüm dizilimi yaptıktan sonra DOWNLOAD butonuna basmanızla yükleme baslar ve bittiginde cihaz kendi açılır

ÖNEMLİ: ALTTAKİ RESİM VE VİDEODAKİ GÖRÜNTÜLER SİZİ YANILTMASIN HER FWNİN YÜKLEME
MERKEZİNE GÖSTERİLEN DOSYALARIN UZANTILARI AYNIDIR ANCAK YÜKLEME YOLU ARTAR YADA AZALIR
O YÜZDEN TÜM YÜKLENECEK DOSYALARI SEÇTİĞİNİZDEN EMİN OLUN MESELA XFWDE KAMERA GÜNCELLEMSİ YOKTUR ANCAK BİRDİGER XFWDE VARDIR TÜM YÜKLEME YOLLARINI TEKTEK KONTROL EDİP YÜKLENECEK DOSYA OLUP OLMADIGINA BAKIN
flash programı için burdan
S8500XXJF1
S8500XXJF4
çin/English tükçe yokS8500ZCJF6
çin /English türkçe yokS8500ZCJF7

kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: KRALFURKAN ve mamala

haltie

haltie

Üye
showmaster risklerden defalarca bahsetmiş dikkatli olalım

paylaşım için teşekkürler

afffurkan

Üye
riskli derken... noluyo telefona?

meyilmaz96

Üye
1-garantiden çıkar
2-Bir hata olursa geri kurtaramazsın

u295

Üye
ya en çok şunu merak ediyorum kimse bahsetmemiş bu güncellemeyi yaptıktan sonra neler değişiyor ne gibi iyileştirmeler var yenilikler neler güncelleme yapanlar yazarsa sevinirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt