Skaptan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar ermeni yasası geçmiş bada kullanıcılarına nacizzane bi öneri lütfen fıransız firması olan gameloftu boykot edelim ve ücretli uygulamalarını almayalımm
yani gameloft tan uygulama satın almayın ölümüne spoof
konunun yeri burası değil ama hassas bi konu destek verin arkadaşlar boykota katılacak arkadaşlar anketimize katkıda bulunsun
badatürkiye işbirliği ile (KENDİLERİNİN HENÜZ HABERİ YOK AMA DESTEK VERECEKLERDİR)
----------Eklendi @ 12:19:18 ---------- Yazıldı @ 10:23:35 ----------
Gösterim Sayısı: 30
Cevap Sayısı: 0
anket değeri :3
bişey diyemedim artık
sanada saygılar skaptan boyle bir konuya degindigin icin ancak nevarki nekadar boykot edersek edelim sonucta yinede biz bu urunleri cogunu kullanmaya devam edecez renault peugeot citroen bu markaları napacaz yakalımmı atalımmı bizim boykotumuz sadece ufak teefek seulerle sınırlı kalacak iliklerimize kadar yabancılasmısız allah sonumuzu hayıretsim yinede duyarlılıgın icin sagol
Doğru söylüyorsun, yerli otomobil için bastılar düğmeye inşallah geriside gelir.Israil ile siyasi krize girdik... Heron alıyoduk eskiden .. Kendimiz heron yapar olduk... Ne demişler,,, kötü komşu adamı hacet sahibi yapar diye.... Belkide bu kadar malı fransadan almayız.. Bizler kendimiz üretiriz.. Ilk etap otomativ bence....
Helal olsun ne demek, ne hakkımız geçti ki zaten.Söyledikleriniz için çanı gönülden kutluyorum hepinizi arkadaşlar hepiniz teker teker hakkınızı helal edin
Bir konu açıp resim paylaşmıştım linki http://www.maxicep.com/haber-kosesi/bu-varya-tam-i-ne-578226.html sence yorum nasıl.Fransayı henry ve truzaget var diye severdim bi ara. Artık sevmiyorum.
[sıze=5]cok haklıyız boykot etmeye ürünleri kullanmamaya ama [/sıze]
detayli bir şekilde incelemedim fakat bir kac urun fransız malı değil
yanlış bir liste olmuş
insanlari doğru bilinçlendirmek gerek ^.^
bildiklerim
bkz.
Dia%sa > ispanyol
carrefour > israil
vs. Vs . Vs.
boykot fransızcadan dilimize giren bir kelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?