Bada İşletim Sistemi Şu Nedenlerle Güncellenmeli..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

odysse_73

Üye
    Konu Sahibi
Bada İşletim Sistemi Şu Nedenlerle Güncellenmeli..!
Bada İşletim Sistemli Wave 2 Eksikleri...
1) Benzer klasmanda birçok cihazda örneğin temel programlardan olan Office belgelerini düzenleyebilecek programlar cihaz üzerinde mevcut; oysa bu cihazda sadece görüntüleme olanağı var... Düzenleme için para ödemek zorundasınız!
Üstelik para ödeyerek alabildiğiniz Office yazılımı bir tane ve seçenek olmadığı gibi içeriği biraz büyük bir dosya görüntüleme yazılımını kullanırken dahi cihazı donduruyor...

2) Benzer klasmanda bir cihazda temel olarak cihazla gelen bir Navigasyon yazılımı bu cihazda var fakat, ilkin oldukça kötü, yazılar-şekiller birbirlerine giriyorlar... Ikinci olarak bu yazılım süreli, süresi bittiğinde bunu veya başka birkaç seçeneği satın almak zorunda kalıyorsunuz... Yine aynı yazılımla örneğin GPS'i bulmak için canı cıkıyor resmen insanın... Zaten sonra vazgeçiyorsunuz!

3) Örneğin benzer klasmanda birçok cihazda VOIP özelliği kullanılabiliyorken tüm Voip kuruluşları Samsung'u (yani Bada'yı) ban geçmişler ve en basit bir telefonun özelliğini dahi kullanamıyoruz... Mesela Skype abonesiyim ve ödediğim tutar orada öylece yatıyorken Skype kullanamıyorum....

4) Örneğin cihazın internet tarayıcısı öylesine garip ki; ekranda bir sayfaya girdiğinizde, sayfada bir yere dokunduğunuzda üst adres barı (adres çubuğu-satırı) adeta kabus gibi her seferinde çıkıyor meydana; ekranı daralttiğı yetmiyormuş gibi bu korkulu kabusun altında kalan hicbir şeyi de göremiyorsunuz ve haliyle kabusun bir zahmet kalkmasını bekliyorsunuz... Tabi ekrana dokunmaya korkar hale gelmediyseniz!

5) Örneğin internet tarayıcı veya Youtube menüsünden baktığınız birçok videoyu izlemek istiyorsunuz diyelim; işte orada durun, çünkü videoyu izlemek için Bada kabusu videoyu indirip de ancak izletiyor size, indirmeden izleyemiyorsunuz ne yazık ki...

6) Yine tarayıcıyla .tümleşik olarak Flash desteği maalesef yok.. Tabi Streaming olanağınız da yok maalesef!
7) Menü de tümleşik yer alan Facebook programını kullanabilene aşk olsun zaten; bağlanmak o kadar sorun ki eminim birçok kullanıcının Facebook menüsü artık kullanılmamaktan ağ bağlamıştır...

8) Yine örneğin ne hikmetse Bada'lı bu cihazla Messenger kullanamıyorsunuz; piyasadaki en basit telefon bile kullaniyorken Palringo adında uyduruk bir program üzerinden Msn kullanılabiliyor...

9) Örneğin cihaza sunulan program desteği inanılmaz kısıtlı ve üstelik olanlar da ücretli...

10) Örneğin sorunları Samsung'a yazdığınıda "Haftaya..!" diyor,. o hafta gelince, "Yok canım, haftaya..!" diyor...

11) Örneğin Menü de Social Hub var kullanamıyorsunuz! Music Hub var, bilin bakalim onu da kullanamıyorsunuz...

Aslında bazı arkadaşların ısrarla savunduğu gibi, birçok özelliği var Bada'nın, doğru; kullanamadığınız, olmayan birçok özelliği var...
:D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ilk önce şunu söylemek isterim şu yakındığın maddelerin hepsi badda 2.0 'nin betasında bile stabil çalışıyor düşünki final sürüm nasıl olur...gelelim maddelere 4.maddede browser'den şikayetçisin kardeşim custom fw diye birşey var arayüzü değiştirebilirsin ben senin 4.maddede bahsettiğin sorunu fw olan XXJID'de yaşamadım...

5.maddeye gelelim bu madde bada 1.2 için doğru ama bada 2.0'de tarayıcıyla tümleşik olarak flash desteği mevcut html 5 oyunlarını bile beta sürümünde rahatlıkla oynayabiliyor ve flash tabanlı video sitelerini neredeyse sorunsuz açıyorum...

8.madde için de şunu söyliyim bada 2.0'da çok iyi hızda messenger'e bağlanıyorum..

9.madde wave serisi için bada 1.2 bir deneme tahtasıydı ve bada 2.0 çocukluktan çıkıp ergenliğe giriş aşamasını gösteriyor yani demek istediğim program ve oyun desteği bada 2.0 ile hızla artacaktır..geleceği olmayan firmwareden(bada 1.2) program ve oyun bolluğu bekleyemezsiniz..

son olarak bahsettiğiniz hata ve hatalar bada 1.2 ile kısıtlı kalacaktır...ve bahsettiğiniz bu hataları bada 2.0 videoları izleyerek yontabilirsiniz...

niecke

Üye
Samsung türkiye yayınlasada bizde yüklesek artık şu karın ağrısını. Hem sadece iki veya üç model için hiç bi yazılimcı program yazmaz. Bada 2nin de gerekli programlara kavuşabilmesi için mevcut cihaz sayısını arttırması lazım.

azK

Üye
Arkadaşlar Bada 2'yi beklemeye gerek yok. O kadar bekledim aman Kies'ten yükleyeyim diye sonunda bu forumdan rc sürümünü flaşladım rahat ettim. Bu güncellemeyi beklerken teknoloji değişti, bizim harika telefon sıralamalarda gerilere düştü bile. Samsung'a güvenim o kadar azaldı ki hanıma Galaxy S2 ve LG Optimus 3D arasında kalıp ikincisini mutlu mutlu aldım. Sonradan öğrendim ki S2 de ısınma sorunlarıyla başını belaya sokmuş. Eskiden Iphone'a o kadar para verilir mi diye düşünüyordum. Bugün bile çoğu yeni cihaz donanımsal olarak üstünde Iphone'ların. Halbuki müşteri memnuniyeti hep unutuluyor incelemelerde. Yok 5 mp kamera varmış, yok 8. Bırakalım artık bunları. Duvara poster mi hazırlıyoruz? Yok 1 ghzmiş, yok 1.5 ghz, programcılar rağbet etmedikten sonra ne işe yarar?

kuzen.67

kuzen.67

Üye
Arkadaşlar Bada 2'yi beklemeye gerek yok. O kadar bekledim aman Kies'ten yükleyeyim diye sonunda bu forumdan rc sürümünü flaşladım rahat ettim. Bu güncellemeyi beklerken teknoloji değişti, bizim harika telefon sıralamalarda gerilere düştü bile. Samsung'a güvenim o kadar azaldı ki hanıma Galaxy S2 ve LG Optimus 3D arasında kalıp ikincisini mutlu mutlu aldım. Sonradan öğrendim ki S2 de ısınma sorunlarıyla başını belaya sokmuş. Eskiden Iphone'a o kadar para verilir mi diye düşünüyordum. Bugün bile çoğu yeni cihaz donanımsal olarak üstünde Iphone'ların. Halbuki müşteri memnuniyeti hep unutuluyor incelemelerde. Yok 5 mp kamera varmış, yok 8. Bırakalım artık bunları. Duvara poster mi hazırlıyoruz? Yok 1 ghzmiş, yok 1.5 ghz, programcılar rağbet etmedikten sonra ne işe yarar?

Kesinlikle size katılıyorum.Bakmayın siz samsung wave cihazlarında yazan o özelliklere İphone kadar stabile çalışan telefon şu anda yok.Arkadaşım yeni aldı kampanyadan 3gs modeli ve benim wave 8500 ü resmen ezdi geçti.Hemen hemen bütün video sitelerini açtı ve diğer siteleri de benimkinden önce açtı.Bu telefonun tek güzel yanı ekranı ve metal kasasının sağlamlığı.Samsung un sağlamlık yönünden wave cihazlarını çıkart kesinlikle hiçbir modeline para verilmez.Sırf plastik kasa.
İnanın samsung alacağınıza gidin nokia alın daha iyi en azından alo diyebiliyorsunuz.Benim wave 8500 üm var kardeşimde nokia E5 var ikimizde vodafone kullanıyoruz abimde nokia N70 var oda vodafonlu onlar konuşurken benimki şebeke yok uyarısı veriyor.İnanmayan denesin Şu telefona verdiğim o paraya yazık oldu.Servise işiniz düşerse de allah kurtarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt