Bada Developer 2.0 - Bada işi resmiyete döküyor ( 2-3 Saatlik anlatım videosu )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sirreal911

sirreal911

Üye
    Konu Sahibi
Bada Developer 2.0 - Bada işi resmiyete döküyor ( 2-3 Saatlik anlatım videosu )
Videoları tek tek koyabirdim ama yapmadım :angry:
Site resmi sanrm :ah

:bye2:

----------Eklendi @ 15:11:54 ---------- Yazıldı @ 15:10:04 ----------

Blue ocean in bada II

Presented by Matt Hagger, CEO of Zkatter, this video introduces the live developement stories on Samsung bada.

izleyin özellikle :aha:

halil45

Üye
Blue ocean in bada II

Presented by Matt Hagger, CEO of Zkatter, this video introduces the live developement stories on Samsung bada.

özellikle izledim yabancı dil yok bi şey anlamadım sen bi açıklasan...???:alkis

a.b.d.

Üye
bada 2 de ki yenilikler anlatılıyor ve özetle şunu söylüyor bada 2 le yeni cihazlarla yolumuza deva edeceğiz

scream man

scream man

Üye
az kaldı gibi bada 2.0 geliyor inşallah hayal kırıklığına uğramayız

teksenle

Üye
gelecegi kesinde yeni bi cihazla gelecegi kesin ama guncelleme verirmi o mecul ama gelmesede bi yolu bulunur bizde kullaniriz

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
gelecegi kesinde yeni bi cihazla gelecegi kesin ama guncelleme verirmi o mecul ama gelmesede bi yolu bulunur bizde kullaniriz
Güncelleme Wave I ve Wave II için gelecek, twitterdan kendim samsungbada'ya sormuştum.

halil45

Üye
Güncelleme Wave I ve Wave II için gelecek, twitterdan kendim samsungbada'ya sormuştum.

ne zaman geleceğini sordun mu arkadaşım? gelecek ama ölme eşeğim ölme.......:aha: bu samsung çok yalancı hani 2011 ilk çeyrekte bada 2 çıkacaktı son çeyreğe bıraktılar doğruysa eğer...:off:

scream man

scream man

Üye
Hiç değilse doğru düzgün bi tarih verseler 2011'in ilk çeyreğinde çıkacak dediler ertelediler hep erteliyorlar bari ilk başta 2011'in son çeyreği deselerdi boş boş beklemeseydik ama gene erteleyecekler diye düşünüyorum şahsen samsung'a olan güvenimi yitirmiş durumdayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt