Skaptan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
krdeşm koydukları kamera zten kaliteli kameran8 in kamerasının video çekimi ile wave 2 nin video çekimi kıyaslandı ve wave 2 daha ii çekior dieri 12mp bide .. herşey megapixelde btmior.. işlevsellik önemli
aynen katılıyorum. önemli olan mp olsaydı nice 8mp çin telefonlar var. sadece çözünürlük var renk kalitesi vs olsun 5mp wave kamera daha iyi. ha şu olabilir 1080p video kaydetse şu bizim 5 mp lerhiç fena olmazdı. ama o da sadece kamerayla bitmiyor sanırsam.krdeşm koydukları kamera zten kaliteli kameran8 in kamerasının video çekimi ile wave 2 nin video çekimi kıyaslandı ve wave 2 daha ii çekior dieri 12mp bide .. herşey megapixelde btmior.. işlevsellik önemli
bizim telefnlar videoyu zaten 1080p değerinde çektiği aşikarHerşeyin megapixel de bitmediğini biliyorumaz çok bilgi sahibiyim samsung wavemizin kamerasına diyecek sözüm yok hatta nokia n8 ile yarıştrdık wavenin daha canlı resim çektiğini arkadaşta kabullendi benim tepkim şuna 1ghz lık bir canavarı 1.4 ghz a çıkartıyorsun daha üstün özellikler ekliyosun 3gb telefon hafızası nfc desteği gibi
harika olan kamerayı daha da harika yapsalar olmazmıydı
5mp 720 p kötü demiyorum anlaştık))
ama 1080p 8mp olsaydı çok daha etkileyici olmazmıydı
mp olayı bizim telefnlar için pek geçerli değil die dşünüorm o kdar övdükleri n8 den bile daha ii çeken bi kameraya sahibiz ztenaynen katılıyorum. önemli olan mp olsaydı nice 8mp çin telefonlar var. sadece çözünürlük var renk kalitesi vs olsun 5mp wave kamera daha iyi. ha şu olabilir 1080p video kaydetse şu bizim 5 mp lerhiç fena olmazdı. ama o da sadece kamerayla bitmiyor sanırsam.
krdeşm koydukları kamera zten kaliteli kameran8 in kamerasının video çekimi ile wave 2 nin video çekimi kıyaslandı ve wave 2 daha ii çekior dieri 12mp bide .. herşey megapixelde btmior.. işlevsellik önemli
hahaha imzana koptumben c7 kullanıcısıyım kamera 8 ama oto focus olmadığı ve malzemeden çalındığı için wave 2 daha iyi çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?