Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bada 3.0 geliyor!!!!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nidforspid
Üye
Konu Sahibi
bada 3.0 geliyor!!!!!!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded with
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haber bu arkadaşlar,twitter samfirmware
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Wave 2'ye de bekleriz. 1 ghz işlemci var boru değil yani.
Lenneth
Üye
Samsung'u tebrik etmek lazım, adamlar kendi sistemleri Bada'yı hızla geliştiriyorlar.. İntel'le Tizen diye bir işletim sistemi geliştirmişler. Ayrıca Android'i destekleyip kullanıyorlar. 3 tane sistem üzerine yoğunlaşmak kolay olmasa gerek.
Uruloki
Üye
samfirmware samsung ile alakası olmayan bir hesap hatta attıkları şeylerin yarısından çoğu tutmadı beyse bunu geçelim şöylr bir olay var tizen de açık kaybak orji linux diyelim bada da öyle o zaman bada 3 yerine tizen sunabilir samsung wave serisine
nidforspid
Üye
Konu Sahibi
bada açık kaynak değil dostum nerden çıkardın
samfirmwaren kim olduğunu halen kimse bilmiyor
[_ATHENA_]
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bada 2 tam olarak bi gelseydi yeterdi[/SIZE][/COLOR]
Uruloki
Üye
az araştır linux üzerine kurulmasını diyorum yoksa android de açık kaynak ama sayılmaz yani demek istediğim bada da linux tizen de öyle onun için birinden vazgeçebilir diyorum
Samsung'u tebrik etmek lazım, adamlar kendi sistemleri Bada'yı hızla geliştiriyorlar.. İntel'le Tizen diye bir işletim sistemi geliştirmişler. Ayrıca Android'i destekleyip kullanıyorlar. 3 tane sistem üzerine yoğunlaşmak kolay olmasa gerek.