bada 2 tema yukleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zohanefe

Üye
    Konu Sahibi
bada 2 tema yukleme sorunu
[h=2]Nexus Asteroid Tema yuklek ıstıyorum ama bır turlu yukleyemedım konu ıle bılıgısı olan karadaslar yardımcı olursa sevınırım. telefonum wave8500 bada 2 yukludu.[/h]

zohanefe

Üye
    Konu Sahibi
skaptan üstat dedigin gibi yaptım ama ayarlar-ekran- tema bu temayı gözükmiyor yani bulamadım degıştıremedim tekrar baka bılırmısın teşekkürler.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
telefonunu kies modunda bağla pc ye

• Beğen
Tepkiler: zohanefe

zohanefe

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler skaptan ustat şimdi oldu aynen dedigin gibi.

glsh142

Üye
Merhaba. benimde samsung S8530 var.Bilgisayardan hafıza kartına tema yükledim.Telefonda tema görünüyor.Ayarla diyorum ama o tema olmuyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Merhaba. benimde samsung S8530 var.Bilgisayardan hafıza kartına tema yükledim.Telefonda tema görünüyor.Ayarla diyorum ama o tema olmuyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

telefon hafızasında oters klasörüne mi atıyorsun temayı birde oraya attıgın halde çalışmıyorsa tema uygun olmayabilir

glsh142

Üye
tema dosyası var ona attım. Temaların resmi çıkıyor ama ayarla deyince olmuyor.Belki uyumlu değildir ama wave 2 için tema indirmiştim.

- - - Eklendi - - -

Sormak istediğim diğer soru şu.Samsung s 8530 wave 2 telefonun işletim sistemi bada os 1.2 mi yoksa 2.0 mı? eğer 1.2 ise 2.0 olarak yükseltebiliyor muyuz?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Menü => Ayarlar => Genel => Telefon Hakkında => Versiyon kısmında ne yazıyor?

hugur27

hugur27

Üye
skaptan temaları yükledikten sonra ekran ayarlar geldikten sonra temanın ismi var ama isminin başın da temanın resmi yerine siyah bir boşluk var onu tıkladıktan sonra telefon reset atıyor ve temaların ismi hepsi aynı oluyor ve silin miyor.bilmem anlatabildimmi?:(

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
1.2 ıse 2.0 a yukseltebılırsın eger begenmezsen 2.0 dan 1.2 e gerı cevırebılırsın

hugur27

hugur27

Üye
2.0 yüklü zaten.bu sorunun yüzüne kaçdefa firmware yükledim yeni bir tema yüklediğim zaman gine aynısı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt