Skaptan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
skaptan kardes sanirim linkte bi problem var...Arkadaşlar Bu haber sizi biraz sevindirecek 1.Bada 2.0 Sunduğu bir özellikte LockScreen'dı. 2.Peki bu nasıl işe yarıyacak veya ne gibi bir değişiklik olacak. 3.Live Wallpapers gibimi olacak. 4.Bu konular hakkında birtakım çalışmalar ve Testler başladı. 5.Kilit Ekranını istedğimiz gibi animasyonlar dokunarak açabileceğiz. 6.Masaüstü Ekranında hareketli Wallpapers koyabileceğiz. 7.Android Tarzı Kilit Kodu girebileceğiz. 8.Wave'i ivmeölçer şeklinde hareket ettirdiğinizde Wallpaperin nasıl gidip geldiğine dikkat edin. 9.Bu konuda aşağıdaki videoyu iyi inceleyin ve ne kadar harika birşey olduğuna bakın. Ve kendimize soralım acaba beklemeye değecek mi? Tema ve Gelişimi [video=youtube;Pv7yXeWJg5A]http://www.youtube.com/watch?v=Pv7yXeWJg5A[/video] alıntı
skaptan kardes sanirim linkte bi problem var...
Skaptan müthiş birşey bu, sabırsızlandırdın yine
Yine skaptan farkı
Yakında Samsung bile yenilikleri senin konulardan takip edecek. Aaaa! Bak Bada 2'de buda varmış bizim bile haberimiz yoktu diye...
Bada 2 Live wallpaper ı desteklicek dior
teşekkürler bende tam konuya ekliyordum
Nedemek kardeşim hep senmi uğraşcaksın
Ne demek işimi açıklamam. Gizli örgüt falanmısınız?Amacınız nedir? Bu bilgileri nereden ele geçiriyorsun? Öt bakalım.
Pek beklemiyordum live wallpaper olayını fakat herzaman Samsung'un birkaç sürpriz yapacağını söyledim. Buna Flash performansıda dahil. Hiçbir firma Betada tüm özelliklerini sunmaz. Lockscreen olayı beni benden aldı. Umarım Android'teki gibi (customise 2.0 mıydı neydi adı) bir programla yapılmayıp kendi özelliğidir.
Pek beklemiyordum live wallpaper olayını fakat herzaman Samsung'un birkaç sürpriz yapacağını söyledim. Buna Flash performansıda dahil. Hiçbir firma Betada tüm özelliklerini sunmaz. Lockscreen olayı beni benden aldı. Umarım Android'teki gibi (customise 2.0 mıydı neydi adı) bir programla yapılmayıp kendi özelliğidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?