Bada 2 de Facebook için Mobil olmayan normal sayfa ya giriş mümkünmüdür ?

Sponsorlu Bağlantılar

kortazar

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2 de Facebook için Mobil olmayan normal sayfa ya giriş mümkünmüdür ?
Evet arkadaşlar mümkünse nasıl yapılır.

Saygılar...

furkey

Üye
Mümkündür kardeşim. Sitesinde altta üstte bi yerlerde (şu an girmediğim için tam yerini söyleyemiyorum) Masaüstü Sitesi adı altında olması lazım. Ona tıkladığında normal facebook açılır.

totx

totx

Üye
Touch.facebook.com a gir sol ustte cizgilerden olusan bi buton var bastiginda menu acilicak en altinda masaustu sitesi var ordan girebilirsin

farukakan47

Üye
ben yapamıyorum

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
her sitenin mobil sayfasında masa üsütü diye bir buton tıklama sayfası vardır olmazsa olmazdır mutlaka kesinlikle vardır oraya tıkladıgınızda normal görünüme geceçektir

hakan2778

Üye
*#7092463*# tuslayin daha sonra module settingsten browsera girin ve user agente girin irdaki kodu biryere kopyalayin orjinaldir.
2. adim ise ayni yolu takip edip gene user agent e girin ve onun yerine sunu yapistirin

Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.3.3; es-us; GT-I9100 Build/GINGERBREAD) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1

----------Eklendi @ 01:24:30 ---------- Yazıldı @ 01:21:38 ----------

*#7092463*# tuslayin daha sonra module settingsten browsera girin ve user agente girin irdaki kodu biryere kopyalayin orjinaldir.
2. adim ise ayni yolu takip edip gene user agent e girin ve onun yerine sunu yapistirin

Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.3.3; es-us; GT-I9100 Build/GINGERBREAD) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1

bgenmezseniz yerine sunu yazin

Mozilla/5.0 (SAMSUNG; SAMSUNG-GT-S8530/S8530XXLA1; U; Bada/2.0; tr-tr) AppleWebKit/534.20 (KHTML, like Gecko) Dolfin/3.0 Mobile WVGA SMM-MMS/1.2.0 OPN-B
orjınalı budur

bı nevı tarayıcıu kımlıgını egısıyorsunuz telı androıd galaxı s2 olarak gosterıyorsunuz

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici

----------Eklendi @ 01:24:30 ---------- Yazıldı @ 01:21:38 ----------

bgenmezseniz yerine sunu yazin

Mozilla/5.0 (SAMSUNG; SAMSUNG-GT-S8530/S8530XXLA1; U; Bada/2.0; tr-tr) AppleWebKit/534.20 (KHTML, like Gecko) Dolfin/3.0 Mobile WVGA SMM-MMS/1.2.0 OPN-B
orjınalı budur

bı nevı tarayıcıu kımlıgını egısıyorsunuz telı androıd galaxı s2 olarak gosterıyorsunuz

süpersin bana bi fikir verdin :)

Üst Alt