liverali
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhabalar , bu konuyu daha once de acmıstım aynı baslık altında yenilemek istedim lakin konu silinmiş,
Benim sorunum daha onceden samsung apps aracılıgı ile telden indirdigim oyun ve uygulamalar , Sayfam-indirilen ler arasında listelenmemesi bada 2.0 lardan bir beta surumu haric diger butun surumlerinde aynı sorunu yasıyorum 1.2 ye donunce karttaki indirdigim tum uygulamaları goruyorum.
kammpanya ile ve mobil odeme ile alip indirdiğim oyunlari bu sorun nedeni ile tekrardan kuramıyorum kieste zati gorunmuyorlar.
daha once kımse boyle bır soorunla karşilalmamıs yardımcı oalbilirseniz sevinirim.
bir de kies te aldıgımız rehber backup ini SII ye aktarabilirmiyiz ?
yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.
yazmıştım ama birkere daha kopyala yapıştır yapayımselam anladığım kadarıyla kies e bağlanıp bada 1 sürümlerinde olduğu gibi güncellemeleri almak ve app ye bağlanıp uygulama indirip kuramıyorsun aynı sorun bende de var çözüm bulabildin mi?
yazmıştım ama birkere daha kopyala yapıştır yapayım
arkadaşım eger bilgisayarında belgeler samsung dosyasının için de bir silinme yada bozukluk olduysa kesin sebebi budur ayrıca eger satın aldıgın uygulamalar olaki pc ne format attın yada onarma yaptın kies de silindi yada öldü yan yattı yada samsung belgeler apps klasörün silindi bozuldu parçalandıbu kadar şey başına gelse bile bada 2 offical sürümlerden biri yüklü olsa bile samsungsuportta bi mail atıyorsun kies hesabında kayıtlı olan maille o satın aldıgın uygulama oyun tema ne varsa hizmete sokuyorlar tekrar indirebiliyorsun
iyi forumlar
başıma geldi araştırdım kesin çözüm
senin telefonun modeli ve sürüm numaralarını yazarmısın kardeşim hemen çözüm bulacam sana bu akşam ok konuyu takip et anladım sanırım bi praoğram vereceğim dediklerimi yap sorun kalmayacak
şimdi işim var ilğilenemiyorum fazla akşam 6 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?