Bada 2.0 TÜRKIYE güncellemesi ne zaman gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 TÜRKIYE güncellemesi ne zaman gelecek?
Başlıktada belirttiğim gibi bada 2.0 TÜRKİYE kies güncellemesi ne zaman gelecek?
Kesin bir bilgisi olan var mı?

werem

werem

Üye
:ah sanırım sinirden gülüyorum. Lütfen forumu takip et, bu tip soruları kimse sormuyor artık. :aha:

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash ve gizli99

anselmo

Üye
müslüman mahallesinde salyangoz satsan daha az tepki alırsın hocam

cansermo

Üye
    Konu Sahibi
Ben forumu çoktandır takip ediyorum.Sadece kesin bir bilgisi olan var mı diye sordum.

cansermo

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadr tepkiye gerek yok

werem

werem

Üye
:op: Tepki olarak algılamayın sadece soru biraz tuhaf okadar. "cansermo" tepki sana değil, samsung a :good:

cansermo

Üye
    Konu Sahibi
Soru genel anlamda tuhaf değil ama samsungun açıklama yapmaması ve başka kaynaklardan verilen bilgileri doğru olmaması (ekimde çıkacak,kasımda çıkacak vb. ) bu soruyu tuhaflaştırıyor.Sanırım bu sorunun net bir cevabı olmayacak

gizli99

Üye
Sanırım bu sorunun net bir cevabı olmayacak

Esas Nokta Da Bu Zatennnn... Kimse Bilmiyor.. Hatta Çıkacağına dair umutsuzluğa düşenler bile var.
Kesin bilgi olacağını sanmıyorum ama olursa mutlaka güzel bir konu başlığı olur bununla ilgili...

fullwar

fullwar

Üye
Bu bölümde moderatör olsa böyle saçma sorular sorulmaz yada sorulsada kaldırılır. Forumun en güzel alanlarından birinde moderatör yok anlamış değilim. Bir maxicep yetkiliside bunu akıl etsede şuraya bir moderatör belirlese.

werem

werem

Üye
yani senin gibi değilmi :alkis

ceycey111

ceycey111

Üye
Bu bölümde moderatör olsa böyle saçma sorular sorulmaz yada sorulsada kaldırılır. Forumun en güzel alanlarından birinde moderatör yok anlamış değilim. Bir maxicep yetkiliside bunu akıl etsede şuraya bir moderatör belirlese.

Sana kesinlikle katılıyorum bada bölümünde birsürü gereksiz konu var moderatör şart yoksa böyle tartışmalar sürer gider

cellmanbash

cellmanbash

Üye
nedense ortaya çıkacak olan sürümün çok güzel olacağını düşünüyorum belki de öyle olmasını istediğim için öyle düşünüyorum bilmiyorum ama gerçekten umutluyum...

cellmanbash

cellmanbash

Üye
şu an beta bada 2.0 kullanıyorum ve social hub mükemmel bence

yasarca

yasarca

Üye
:hmmm

fermanyk38

Üye
ben bada 2 nınde samsungundan ulan bı yazılım verıcekler mılletı rezıl ettıler. cıkarmasın ıbnler bırakın zaten mıllet ne heves ne nese kaldı. bı yazılıom yapıosun orospuya cevrdın be 3-4 beta mı cıkar . benım bıldıgım ya demo cıkar beta cıkarsada 1 tane cıkar... mal bunlar

fullwar

fullwar

Üye
ben bada 2 nınde samsungundan ulan bı yazılım verıcekler mılletı rezıl ettıler. cıkarmasın ıbnler bırakın zaten mıllet ne heves ne nese kaldı. bı yazılıom yapıosun orospuya cevrdın be 3-4 beta mı cıkar . benım bıldıgım ya demo cıkar beta cıkarsada 1 tane cıkar... mal bunlar

Forumda argo, küfürlü yazım yasaktır. Lütfen mesajını düzenle.

• Beğen
Tepkiler: gizli99 ve zmatyar
zmatyar

zmatyar

Üye

Rica ediyoruz sakin arkadaşlar ortam aile edebe dikkat etmek lazım.kahvehane kültürü ayıp oluyor BADA ' yı beğenmiyorsak satıp zahmetsiz olanı satın alalım Iphone bile problem var arkadaşlar..zorla satmadılar biza bu cihazları.

ceycey111

ceycey111

Üye
Artık bu ayda çıkmazsa satarım heralde telefonu

Waveman

Waveman

Üye
Samsung iyice sinire dokunmaya başladı wave3 için bada 2.0 var güncellemesi bile çıkıyor bize neden yok :@ Almanyaya var bize gene yok :@ samsungun amacını kimse çözebilmiş deil herkesin sinirine dokunmaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt