bada 2.0 nerde?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fermanyk38

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0 nerde?
arkadaşlar merhaba emınım sızlerde benım gıbı sabaha kadar bekledınız ki kies bakımı sonrası 2,0 versiyona kavuşalım...
ama sanırım hala bırsey yok görunurde...
delirmemek elde değil dünyadaki samsungun enbuyuk musterı portfoyunden bırtanesı türkiye ama nedense hep geride bırakılanda biziz.
Sormak lazım bizdeki samsung yetkilileri mi ibnelik yapıyor yoksa en baştaki gavurlar mı :)

cellmanbash

cellmanbash

Üye
sabah kalkar kalkmaz usb kabloyu takıp kontrol ettim ama yine hüsran, acaba bu düzenleme wave 3 ü sisteme dahil etmek için mi yapıldı diye baktım ama o da yok... hani dün ve bugün arasında kies de herhangi bir değişiklik de göremedim gören var mı?

murat5889

Üye
bunlar bizi biseye tutmuyo birader...ama elbet bununda bigun hesabi sorulur...

cellmanbash

cellmanbash

Üye
aslında benim beklentim çok cidden telefon daha da güzel olacak bence... aslında tek sorun samsung tarafından kesin bir açıklama yapılmamış olması, açıklama yapılmış olsa ve kesin bir tarih verilse bizde göre hareket ederiz boşuna beklemiş olmayız.

• Beğen
Tepkiler: erem.qns

oleştimaxi2

Üye
bada 2,0 iyice yalama oldu arkadaşlar ya :D bide umdumuz gibi çıkmassa siz görün kıyameti ondan sonra. Artık badaaaaa kelimesi bile komik geliyo bana :). Badadan kurtulun. Android gibi bi işletim sistemi varken inan bekledinize bile deymicekl arkadaşlar :) ben beklemedim geçtim andoride iyiki yapmışım. Çıksa bile uygulama ve geliştirme bakımından bukadar geri bi işletim sistemi devam ediceği için daha çok küfredersiniz ..

fermanyk38

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu yıl sonuna kadar cıkmazsa dırek androıtteyız
beklemekten göbegımız catladı

teksenle

Üye
ben bunu en bastan beri dusunuyordum ama simdi yazma geregi duydum bada bize geleceksede wave 3 hedeflenen satisi bulmasi lazim baska yondende badayi bize test ettirip yeni wavelerde kullanma durumuda ola bilir ama buyuk ihtimal gelir bada 1.2 de bunlari yasadik wave 2 1.2ile cikti satislar istenildigi seviyede olunca wave 1 e geldi her ulkede hedef satis yapildi ve 1.2 kiese geldi en son satis hedefine ulasan ulkelerden biride turkiye oldu

anselmo

Üye
samsung destektekiler artık akıllanmış aradığımda ekim sonu kasım başı diyolar 2.0 için

furkanosman

furkanosman

Üye
Arkadaşlar, bende appstore açılmıyoda eğer sizdede öleyse , bu durumun bada 2 ile alakası nedir. Bada 2 gelecekse appstoru niye bakıma alıyolar kii aceba ?

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
böyle güzel ve güçlü bir telefonu böylesine destekten yoksun bir işletim sistemiyle sunan bu firmanın Allah cezasını versin
her kullanıcıya saygı duyarım ama telefonu sadece ekranı ve kamerası için kullanmayan yenilik isteyen uygulama oyun vs. isteyen kullanıcılar eğer imkanınız varsa hemen satın gitsin iyice rezil etti yüzsüz adamlar kullanıcılardan o kadar tepki geliyor ortada bir haltları yok ve ne yazıkki bu işletim sistemi kısıtlı bir sayıda ölü bir işletim sistemi gibi kalacağa benziyor

birsutanem

Üye
1.2 de bukadar süründürdümü acep

----------Eklendi @ 12:04:18 ---------- Yazıldı @ 12:02:44 ----------

bu 2.0 la telefon yeni bi telefon almış kadar güzel olzak.beklemeye değer.aslında satmaya karar verdim ama neyse.ilan duruyor.

a.b.d.

Üye
Samsung badayı koynuna almış büyütüyor 18 lil delikanlı oluca size verecek
şartlar ne olursa olsa samsungun desteğide çıkardığı üründe çok çabuk eskiyor ve kayboluyor hemen kendisi yok ediyor o ürünü müşterisinin verdiği paraya saygı duymayan bir firma tercih edilmemelidir eskiden formun bu bölümü güzeldi ama şimdi gerçekten çok itici çünkü olum hiçbirşey yok sadece facia var

muharrem34

Üye
adam gibi bir sistem yapamadılar gitti arkadaş, başta uyanamadık bu sistem olayını uyansaydık, androidden başka telefon almazdık valla..

By_KeReMM

Üye
www.3gp.ag/b98/82977678.jpg samfirmware yazmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...