anselmo
Üye
-
Konu Sahibi
-
biraz önce baktım başvurular bölümünde bada 2.0 guide gelmiş ayrıca kies son sürümle birlikte wifi ile kiese nasıl bağlanılacağını gösteren bir rehber eklenmiş sanırım yakın 2.0 ın gelişi çünkü bada 2.0 guide 8500 ve 8530 içinde indirilebilir durumda
düzeltme
işin ilginç yanı bizim bilmediğimiz hiç bişey yok bu guide da
Mart mi... (:
Yok artik ^.^
slm arkadaşlar ya tlfonu kies e bağladıgımda (cihaziniz kies aracılığıyla yazılım yükseltmeyi desteklemiyor) diyo ne anlama geliyo güncelleme var da benim tlfn mu kabul etmiyo yoksa güncelleme olmadıgı için mi oyle diyo lütfen yardım(
ben öyle düşünüyorum
zaten 2012 nin ilk çeyreği diyorlar
O geldiginde benim icin cok gec olacak goremeyecegim
slm arkadaşlar ya tlfonu kies e bağladıgımda (cihaziniz kies aracılığıyla yazılım yükseltmeyi desteklemiyor) diyo ne anlama geliyo güncelleme var da benim tlfn mu kabul etmiyo yoksa güncelleme olmadıgı için mi oyle diyo lütfen yardım(
aman sakın bi delilik yapma daha cok gencsin daha bada 3 var
yemişim skaptan bada 3 ü ben sıkıldım artık ve androide geçiyorum2. el bi galaxy s alacağım hayırlısıyla
Galaxy S'e 4.0 güncellemesi yok hatırlatayım. Daha üst bir cihaz denemeni tavsiye ederim.
product code u nasıl degistirebiliriz ve nerden degistirebiliriz
----------Eklendi @ 14:05:04 ---------- Yazıldı @ 14:00:30 ----------
ben bu wave II den çok sıkıldım hiç bir ise yaramaz oldu zaten bataryada da iÅ yok Åu bada 2yi merak ediyorum ve yukleyemiyorum yardım edin ! !
nokıa5800 telefonuma pc dende yükleme olmuyor nasıl yapabilirim arkadaşlar
nokıa5800 telefonuma pc dende yükleme olmuyor nasıl yapabilirim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?