ok kardeş :dskaptan kalpten gidyordum. Işteyim ve nasıl, yok artıklar arasında daldım konuya ama yalan oldu. Adresine bir tomahawk gönderdim haberin ola.bu arada 1-2 hafta öncede kies güncellemesi gelmişti o değil değilmi? Yani yeni güncelleme.
kieste mevcut güncelledim gayet hoş olmuş bada 2.0 için hazırlandıgı cok bellişu an kieste var mı ?
Skaptan kalpten gidyordum. İşteyim ve nasıl, yok artıklar arasında daldım konuya ama yalan oldu. Adresine bir Tomahawk gönderdim haberin ola.Bu arada 1-2 hafta öncede Kies güncellemesi gelmişti o değil değilmi? Yani yeni güncelleme.
arkadaşlar bu bada 2.0 ile telefondaki hareket sensörünü açıp kapayabileceğiz değilmi?
ayarlara giricen de oraya gidicen de buraya gidicen de anca
şimdi üstteki barı indiriyosun oradan bi dokunuşta tamamdır kapandı sensör 
zaten açıp kapayabiliyodun ama bayağı dolambaçlı yoldanayarlara giricen de oraya gidicen de buraya gidicen de anca
şimdi üstteki barı indiriyosun oradan bi dokunuşta tamamdır kapandı sensör
![]()
vallah ben guncelledim yalniz benim kiesde samsung apps yok oldu yani magazaya giremiyorum
nedene olmuyor arkadasim bir baska cozum yolu varmi sencekapatıp actıgında sorun gitmez ise tekrar yüklemeyi deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nedene olmuyor arkadasim bir baska cozum yolu varmi sence
kies e ait tüm bileşenleri pc den kaldır denetim masasından ve regedit ayarlarını daha sonra verdigim linkten tekrar dene ok