BADA 2.0 İÇİN YENİ Kies GÜNCELLEMESİ v2.0.2.11071_128

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BADA 2.0 İÇİN YENİ Kies GÜNCELLEMESİ v2.0.2.11071_128
YENİ Kies GÜNCELLEMESİ v2.0.2.11071_128 SUNULDU ARLADAŞLAR BUNUN BADA 2.0 İÇİN HAZIRLIK OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM SAYGILAR

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
şu an kieste var mı ?

MUBALE

MUBALE

Üye
kies için güncelleme
telefon için bada 2.0 güncellemesi değil
bende bada 2.0 guncellemsi düştü sandım. genede iyi haber

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
aynen bende. olsun buda bir tür hazırlıktır bada 2.0 için

fullwar

fullwar

Üye
Skaptan kalpten gidyordum. İşteyim ve nasıl, yok artıklar arasında daldım konuya ama yalan oldu. Adresine bir Tomahawk gönderdim haberin ola. :) Bu arada 1-2 hafta öncede Kies güncellemesi gelmişti o değil değilmi? Yani yeni güncelleme.

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Yok Babacan Yeni GünceLLeme . Sanırım Bada 2.0 icin geLmiştir .
ELi kuLagında oLmaLi Bada 2.0 ' ın
adamLar iLk once Firmware' Betayi yayinLadi
simdi Kies'e gunceLLeme
Devamında Bada. 2.0 tam sürüm xD
O0o0o0o0o yes ? :D
' İnsaLLah '

MUBALE

MUBALE

Üye
arkadaşlar bu bada 2.0 ile telefondaki hareket sensörünü açıp kapayabileceğiz değilmi?

fullwar

fullwar

Üye
Eve gidince güncelleyeyimde, misafirimiz için sıcak bir yuva olsun. 7-8 aylık oldu kerata erken doğum olsada sevsek azıcık.

Edit: Benim mailde; [email protected]

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skaptan kalpten gidyordum. Işteyim ve nasıl, yok artıklar arasında daldım konuya ama yalan oldu. Adresine bir tomahawk gönderdim haberin ola. :) bu arada 1-2 hafta öncede kies güncellemesi gelmişti o değil değilmi? Yani yeni güncelleme.
ok kardeş :d

----------Eklendi @ 13:06:51 ---------- Yazıldı @ 13:02:00 ----------

şu an kieste var mı ?
kieste mevcut güncelledim gayet hoş olmuş bada 2.0 için hazırlandıgı cok belli

----------Eklendi @ 13:12:13 ---------- Yazıldı @ 13:06:51 ----------

Skaptan kalpten gidyordum. İşteyim ve nasıl, yok artıklar arasında daldım konuya ama yalan oldu. Adresine bir Tomahawk gönderdim haberin ola. :) Bu arada 1-2 hafta öncede Kies güncellemesi gelmişti o değil değilmi? Yani yeni güncelleme.

Tomahawk aga bu ney yaw internet amcaya sordum bi tüfek cıktı bi motor cıktı bu arada benim mail adresi farklı [email protected]

mustafa1800

Üye
hadi hayrlısı 2.0 gelmesi çok yakın :D

furkey

Üye
arkadaşlar bu bada 2.0 ile telefondaki hareket sensörünü açıp kapayabileceğiz değilmi?

zaten açıp kapayabiliyodun ama bayağı dolambaçlı yoldan :D ayarlara giricen de oraya gidicen de buraya gidicen de anca :D şimdi üstteki barı indiriyosun oradan bi dokunuşta tamamdır kapandı sensör :D

MUBALE

MUBALE

Üye
zaten açıp kapayabiliyodun ama bayağı dolambaçlı yoldan :D ayarlara giricen de oraya gidicen de buraya gidicen de anca :D şimdi üstteki barı indiriyosun oradan bi dokunuşta tamamdır kapandı sensör :D

cevap için teşekkürler.
bu sensör olayı uzanıp film izlerken sorun oluyordu.

mustafa1800

Üye
:D :D rahatlattı benide o olay :D

az1986

az1986

Üye
vallah ben guncelledim yalniz benim kiesde samsung apps yok oldu yani magazaya giremiyorum

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vallah ben guncelledim yalniz benim kiesde samsung apps yok oldu yani magazaya giremiyorum

kapatıp actıgında sorun gitmez ise tekrar yüklemeyi dene

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nedene olmuyor arkadasim bir baska cozum yolu varmi sence

kies e ait tüm bileşenleri pc den kaldır denetim masasından ve regedit ayarlarını daha sonra verdigim linkten tekrar dene ok

ckurugollu

Üye
Cihazın bu sürümü güncellenemz diyo.Yine 1.2 ye geçiğ öle 2.0 yapıcaz galiba sürüm çıkınca

az1986

az1986

Üye
kies e ait tüm bileşenleri pc den kaldır denetim masasından ve regedit ayarlarını daha sonra verdigim linkten tekrar dene ok

tamam arkadasim birde dediyin gibi yapalim tum kiese aid sistemleri kaldirdim amma yeine gozukmuyor samsung apps belki bir onceki versiyona donsem nasil olur senin fikrince

Üst Alt