Bada 2.0 dan yeni haber AZ KALDI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 dan yeni haber AZ KALDI
Sam dan yeni haber inş doğrudur

raptor_r

Üye
leylama kavuşmaya az kaldı ::ehe

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Nedense hiç heyecanlandırmıyor benı ..
Sanki kiese düşse bile bi kac hafta sonra yukleyecekmısım gıbı hissediyorm (:
Resmen tadını kacırdılar.. (:
Neyse artik BEKLEMEYE DEVAM (:

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
oyalama...
söz verdikleri tarihte yayınlamadılar, sora için içine yeni ürünleri wave3 girdi, onun kaymağını yemeden öyle kolay bada 2.0'ı yayınlayacaklarını pek zannetmiyorum.

mevlutcan

Üye
pazarlama stratejisi olabilir mi diye aklıma gelmiyor değil fakat çıkarttıkları her yeni beta'da işi daha ileriye taşıdıklarını görünce umudum tekrar filizleniyor.
facebook okey'i bile çalıştıran stabil bir sistem, derli toplu ve şık bir arayüz, Dive ve Allshare özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyorken, telefonun tek kusurunun gps uydularını geç bulması olacak sanırım. onu da hallederlerse bu telefonun üzerine yok:)
Galaxy S 2 bile çok çabuk şarj bitmesi ve aşırı kaynak tüketimi yüzünden kullanım olarak Wave'nin gerisinde bence. Beklemekten sıkılıp Galaxy S2 alacaktım, yorumları okuduktan sonra insanların yaşadıkları problem bana; "Her güzelin bir kusuru vardır" atasözünü hatırlattı ve Wave'me razı geldim.

• Beğen
Tepkiler: bbounce, cellmanbash ve e_memet88
cellmanbash

cellmanbash

Üye
samsungapps e yeni modeller de eklendi artık eli kulağında yani :)

----------Eklendi @ 09:11:13 ---------- Yazıldı @ 09:10:11 ----------

ya çoğu beta sürümü yükleyip kullandım ama iphone facebook uygulaması gibi sorunsuz çalışan facebook uygulaması yok maalesef... :(

skyseap

Üye
Adı üstünde, beta. sürüm bi gelsin hele... Ozaman bir bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt