bada 2.0 da neler var kesin olarak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetcans

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0 da neler var kesin olarak!
Diğer arkadaşlar izledimi bilmiyorum ama youtubede bada 2.0 a bakarken gözüme takıldı paylaşmak istedim 15 inci dakikadan itibaren başlarsanız 2.0 da bizi neler bekliyor kesin olarak görebilirsiniz.
gözüme çarpan özelikler
>Menünün artık nihayet yatay olarakta dönecek olması
>Flash 4 lite yani 10 geliyor kesin olarak artık şüphe edilmesin
>Diğer samsung wavelerle wifi üzerinden birbirimizle bağlanabileceğiz ne işe yarar pek bilmem ama
tahminimce multiplayer game olayı olacak
>Image editor ile gereksiz bir uygulama geliyor yıldız faalan ekliyip fotolara direk mail olarak atabileceğiz
>Lock screen ekranı değişiyor
>Kulaklıkta olan 3d ses olayı artık kulaklık takılı olmadan da olacak
>Ses tanıma (sesle mesaj yazma mesajı olayı geliyor)

Anladıklarım bunlar umarım yakında gelir ayrıca yahu bu video çok eski diyecek olanlar varsa kusuruma bakmasınlar şimdiden sadece heycanlandım biran için ve arkadaşlarla paylaşmak istedim
Herkezin aklındaki soru işaretleri ^^ne var bu bada 2.0'da^^ ne açıklık getirmek istedim

• Beğen
Tepkiler: hegomania ve ares_53

babay22

babay22

Üye
teşekkürler...

suleymanyuce

Üye
ing cem yok. Bu live wallpaper olayi gelecek mi.

ahmetcans

Üye
    Konu Sahibi
evet live wallpaper olacak

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye

facedeki fan sayfadan bir görüntü selamn diye biri bulmuş galiba wave telefonum varken beyenmiştim sayfayı facebook hesabımıda dondurdum sonra açtım bir baktım ilk başta bu :)

eaagent

eaagent

Üye

facedeki fan sayfadan bir görüntü selamn diye biri bulmuş galiba wave telefonum varken beyenmiştim sayfayı facebook hesabımıda dondurdum sonra açtım bir baktım ilk başta bu :)
bunun konusunu açmıştım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt