ahmetcans
Üye
bada 2.0 da neler var kesin olarak!
Diğer arkadaşlar izledimi bilmiyorum ama youtubede bada 2.0 a bakarken gözüme takıldı paylaşmak istedim 15 inci dakikadan itibaren başlarsanız 2.0 da bizi neler bekliyor kesin olarak görebilirsiniz.
gözüme çarpan özelikler
>Menünün artık nihayet yatay olarakta dönecek olması
>Flash 4 lite yani 10 geliyor kesin olarak artık şüphe edilmesin
>Diğer samsung wavelerle wifi üzerinden birbirimizle bağlanabileceğiz ne işe yarar pek bilmem ama
tahminimce multiplayer game olayı olacak
>Image editor ile gereksiz bir uygulama geliyor yıldız faalan ekliyip fotolara direk mail olarak atabileceğiz
>Lock screen ekranı değişiyor
>Kulaklıkta olan 3d ses olayı artık kulaklık takılı olmadan da olacak
>Ses tanıma (sesle mesaj yazma mesajı olayı geliyor)
Anladıklarım bunlar umarım yakında gelir ayrıca yahu bu video çok eski diyecek olanlar varsa kusuruma bakmasınlar şimdiden sadece heycanlandım biran için ve arkadaşlarla paylaşmak istedim
Herkezin aklındaki soru işaretleri ^^ne var bu bada 2.0'da^^ ne açıklık getirmek istedim
gözüme çarpan özelikler
>Menünün artık nihayet yatay olarakta dönecek olması
>Flash 4 lite yani 10 geliyor kesin olarak artık şüphe edilmesin
>Diğer samsung wavelerle wifi üzerinden birbirimizle bağlanabileceğiz ne işe yarar pek bilmem ama
tahminimce multiplayer game olayı olacak
>Image editor ile gereksiz bir uygulama geliyor yıldız faalan ekliyip fotolara direk mail olarak atabileceğiz
>Lock screen ekranı değişiyor
>Kulaklıkta olan 3d ses olayı artık kulaklık takılı olmadan da olacak
>Ses tanıma (sesle mesaj yazma mesajı olayı geliyor)
Anladıklarım bunlar umarım yakında gelir ayrıca yahu bu video çok eski diyecek olanlar varsa kusuruma bakmasınlar şimdiden sadece heycanlandım biran için ve arkadaşlarla paylaşmak istedim
Herkezin aklındaki soru işaretleri ^^ne var bu bada 2.0'da^^ ne açıklık getirmek istedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız