Bada 2.0 çıktı orjinal sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 çıktı orjinal sürüm
LİNK:

Samsung'un mobil işletim sistemi Bada'nın yeni sürümü, önemli yeniliklerle geliyor!

Maxicep.com - iOS'un rakibi Bada'nın yeni sürümü çıktıSamsung Bada'nın yeni sürümü hazır...

Samsung bir yandan Google'ın Android işletim sistemine sahip telefonlarının satış başarısının keyfini sürerken diğer yandan da özellikle giriş seviyesindeki telefonlarında tercih ettiği kendi işletim sistemi Bada ile de önemli satış rakamları yakalamayı başardı. Bugüne kadar 4,5 milyon Bada'lı telefon satan Samsung, Bada'nın yeni sürümünü resmen duyurdu.

SDK'sı geliştiriciler tarafından indirilebilir halde olan yeni Bada, adım adım şu anda mobil dünyanın en önemli işletim sistemleri ile yarışır hale gelmeye başlıyor. Çoklu işlem desteğinin yanı sıra HTML5 desteğine de yeni sürümü ile kavuşan Bada aynı zamanda yeni reklam motorunu da duyurdu. NFC özelliğine de sahip olan yeni Bada tüm bu yenilikler ile Samsung'un elini oldukça güçlendiriyor.

Özellikle de Google'ın son Motorola hamlesi ardından Android'e karşı daha mesafeli durmayı tercih edecek olursa Samsung elinin altında gelişmiş ve piyasada kabul görmüş bir işletim sistemi olmasının faydasını da görebilir. Diğer yandan Android hakkında fazla bilgisi olmayan ve tek ihtiyaçları ucuz bir akıllı telefon olan tüketicilerin artan ilgisi Samsung'un Bada üzerine yeni geliştirmelere de gitmesini sağlayacağa benziyor.

furkey

Üye

Arkadaşım bada 2.0 ın sdk sı çıktı sadece orada gördüğün sadece sdk... Millet heycanlanacak gelicek şimdi ortalık karışcak :S

miown

Üye
hakikaten heyecanlandırdı ama böyle başlık açılmaz ki boşyere!

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bende bu gün bada 2.0 sürümünün shp li versiyonunu yükledim gerçekten normal xkph3 sürümünden çok daha iyi ve stabil reklam oluyor diye sitenin ismii yazamıyorum biraz araştırın kesinlikle tavsiye ederim

AMA BU BAŞLIĞI GÖRÜNCE DEDİM WAY BE BOŞUNA YÜKLEMİŞİM DİYE :D

zalbarcan

Üye
elim ayagima dolasti dostum ya. bunu bekliyorum begenmezsem glxy s2 alcam

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
elim ayagima dolasti dostum ya. bunu bekliyorum begenmezsem glxy s2 alcam

Değerli arkadaşım sen ve senin gibi onlarca kişi bende dahil bada 2.0 ı çok beğeneceğiz getirdiği yenilikler ve arayüzüyle inan farklı bir hava yaşatacakkk ama aması var işte uygulama ve oyun fakirliğine son verilmezse bir süre sonra bada 2.0 da şu havasını kaybedecek

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
wave 525e yüklenirmmi ?

teksenle

Üye
neyi bekliyonuz anlamadimki beta neyse finalde o olacak hatalar duzelecek adi final olacak finalde betadan cok farkli bisey beklemeyin hayal kirikligi olur

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
wave 525e oluyor mu ? :hmmm

teksenle

Üye

olmuyor arkadaşım.

Yok öyle bişi mesela sonunda live wallpaper da gelicek daha iki beta arasında bile özellik farkı oluyorken sen nasıl böyle bi yorum yaptın anlamadım?!

ozellik olarak demedim gorsel olarak gorsellik olarak final farklı gelecek gibi dusunuyor millet gorsellik super degişmesinde zaten

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
tabiki görsellik harika oldu zaten daha fazla değişecek bişey yok ama ufak tefekte olsa betada can sıkan olaylar oluyor kendini resetleme anlık kasılma gibi ve bazı özellikler eksik mesela
liwe wallpaper yok
widget ekleyemiyorsun (sadece kendi widgetleri çalışıyor)
samsungapps çalışıyor ama zaman zaman takılıyor resetliyor tel kendini
flash player çalışıyor ama yanlış bilmiyorsam şuankiler 10.1 tam sürümde 10.3 gelecek
sonra mpeg ve jpeg formatları destekleyecek
mkv avi tarzı formatların içinde desteklemediği içerikleri tam destekleme gelcek
kamera şu an fena değil ama bi kaç yerde betalarda kameranın iyi olmadığını okudum bu düzelticek
ve en çok merak ettiğim NFC desteği geleceği yazıyo videoda oysa bunn yazılımla olmayacağını bunn için nfc çipi olması gerektiğini söyleyenler var

fullwar

fullwar

Üye
Bada 2.0 resmi olarak çıkmadığı gibi yazıda bahsedilen Samsung Bada'yı giriş seviyesi telefonlar için çıkarttı gibi bir ibare hatalıdır. Bada 1.0, 1.1 ve 1.2 versiyonları vardır. 1.2 en üst segment telefonlardan olan Wave ve Wave II içindir. Wave cihazları ucuzada kaliteli ürün çıkabileceğinin kanıtıdır. Cihazın sistemi Galaxy S ve Galaxy Tab'la aynıdır.

abdül samet

Üye
bada 2.0 yükleyen arkadaşlar garanti dışı oluyomuş ben samsung u aradım ve konuştum bada 2.0 sadece wave 3 e göre tasarlanmış bnde wave2 var ve bada 2.0 ı heycanla bekliyorum

melih jack

Üye
wave 525 e bada2.0 olcakmış öle diyorkar ama aralık sonunu bulur

komandost35

Üye
Bu tam olarak nedir anlamış değilim badanın yeni versiyonu değilmi..öyleyse nasıl yükleriz biri anlatabilirmi..

gizli99

Üye
...

gizli99

Üye
Bu tam olarak nedir anlamış değilim badanın yeni versiyonu değilmi..öyleyse nasıl yükleriz biri anlatabilirmi..

Arkadaş bu telefona yüklenecek olan yazılım değildir. Konuyu açan arkadaş biraz ergenlik heyecanıyla bizleri heyecanlandırmak istemiş galiba.
çıkan şey bada 2.0 SDK'sı dır. yani bada 2.0 için yazılım geliştirme platformudur ve telefona değil, bilgisayara yüklenir. Sadece yazılım geliştirmek isteyenleri ilgilendirir.

Üst Alt