Bada 2.0 Bunları Gören Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lagionaire

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Bunları Gören Var Mı?
Arkadaşlar bada 2.0 netteki videolarında flash desteğini ve live wallpaper desteğini gören oldumu şuana kadar ? ayrıca bada 2.0 biraz kasıyor gibi geldi bana izlediğim videolarda inş yanılıyorumdur...

erem.qns

erem.qns

Üye
Göremedik çünki nette gördüğün videolar Bada'nın demo sürmünü gösterio.
Tam olarak sergilenmedi 2.0

dengesis

dengesis

Üye
Live Wallpaper android'deki adıyla büyük ihtimal badaya gelmeyecek kim nerden çıkardı nerde yazıyor bilmiyorum. Ayrıca arayüz olarak Bada'nın ilk sürümlerinden çok fazla bir fark olacak gibi durmuyor. Açıklanan gelecek nesil Bada'da Flash tabanlı etkileşimli bir arayüzden bahsediliyor. ki öyleyse çok fazla değişiklik olmayacak demektir. Live Wallpaper özelliği OpenGl ile tasarlanmıştır. Flash ile ilgisi yoktur. Ama hareketli arkaplan yapabilirler. Onunla ilgili bir bilgim yok.

lagionaire

Üye
    Konu Sahibi
Live Wallpaper android'deki adıyla büyük ihtimal badaya gelmeyecek kim nerden çıkardı nerde yazıyor bilmiyorum. Ayrıca arayüz olarak Bada'nın ilk sürümlerinden çok fazla bir fark olacak gibi durmuyor. Açıklanan gelecek nesil Bada'da Flash tabanlı etkileşimli bir arayüzden bahsediliyor. ki öyleyse çok fazla değişiklik olmayacak demektir. Live Wallpaper özelliği OpenGl ile tasarlanmıştır. Flash ile ilgisi yoktur. Ama hareketli arkaplan yapabilirler. Onunla ilgili bir bilgim yok.

live wallpaper hareketli arkaplan zaten:)))

dla11

Üye

bu resimde neler geleceği yazıyor.

dengesis

dengesis

Üye
live wallpaper hareketli arkaplan zaten:)))
Live Wallpaper dedikleri etkileşimli duvar kağıdı demek. Kelime olarak bu anlama gelmese de işlev olarak bu anlama geliyor. Ayrıca Android'de ki Live Wallpaper özelliğinin hareketli arkaplandan daha fazlasını sunduğunu bilmeniz gerekiyor.

lagionaire

Üye
    Konu Sahibi
o resimden hiç birşy anlamıyorum :)

teksenle

Üye
gorsellige takilmayin isleve bakin arayuz animasyon olsada olur olmasada

• Beğen
Tepkiler: ulubatlıonur
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
kasar tabi tam olarak geliştirilmemiş hatalar içinden çıkarılmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt