Bada 2.0 Beklenmeli mi Yoksa Galaxy S II mi Alınmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rage_dust

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Beklenmeli mi Yoksa Galaxy S II mi Alınmalı?
Arkadaşlar biraz kararsız kaldım, fikirlerinizi öğrenebilir miyim bu konuyla ilgili?? şimdiden teşekkürler...

furkanosman

furkanosman

Üye
bada 2, bada 2 deyip duruyorz ama .. galaxy s 2 de fena bişey.. alınabilir :)

• Beğen
Tepkiler: rage_dust

jek6161

Üye
valla kardeş bada 2.0 süperde galaxy s2 ayrı bişey şahsen galaxy s2 al derim

rage_dust

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için...

anselmo

Üye
paraya kıyarsan galaxy s II al ondaki sistemi android bile kasamıyo :) ama yok bi telefona o kadar para dökmeyim dersen wave 2 bada 2.0 la baya iş yapacak hele ios programcılarıda badaya program yapmaya başlarsa dadından yenmeyecek

• Beğen
Tepkiler: furkanosman
muhbar

muhbar

Üye
Donanımlar ve fiyatlar farklı nasıl bir değerlendirme yapılabilir ki böyle. Donanımsal ve yazılım olarak Galaxys2 şuanda piyasanın en iyi telefonu. Fiyat olarak iphone4den bile pahalı.. Ama sen wavein donanımsal özelliklerinden memnunsan bekle bada2 yi telefonundan daha iyi verim alacağın bir sistem sunacaklar bence..

adelante55

adelante55

Üye
her halükarda galaxy s 2

hunterx-27

hunterx-27

Üye
sorduğun soruya bak iphone 4 den güçlü bi telefon galaxy II kesin onu al

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Sana şu anda iki telefon önerebilirim dostum ya Samsung Galaxy S II yada Htc Sensation.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eğer "telefona fazla para veririm, iyi de performans beklerim" diyorsan SII.
Ama "bada 2.0 ihtiyaçlarımı karşılayacak" diyorsan SII'ye gerek yok. :oke:

esbalat

esbalat

Üye
Bu soru yanliş bir kere arkadaşım biri 850 tl digeri 1.700 sen BMW mi alıyım yoksa Corollamı gibi soru sormuşsun insanlara :D Bmw 730 317 bin tl Corolla 45 bin tl sence hangisini alıyım ??? ;) ;) ;)

XchieL

XchieL

Üye
Wave 2 ' de bulunan her özellik çok süper . İphone 4 İle karşılaştırırsan arada fazla fark olmadıgını anlıyacaksın . Arkadaşların dediği gibi parana kıyıp 1.700 TL vereceksen tabiki SII o kadar fazla dıyorsan bence wave 2 çok süper . BADA 2.0 İle daha bi güzel olacak :good:

fullwar

fullwar

Üye
Bende Bada 2 yi bekliyorum. Eğer beklediğimi alamazsam Bada dan yada Ağustos sonu gibi çıkmazsa Galaxy S 2 alıyorum. Galaxy S 2 her yönden 1 numara. En yakın rakipleri yine Galaxy S, Iphone 4, ve HTC Sensetion. Galaxy S ve Iphone artık eskidi (Iphone 5 yolda), HTC ise karşılaştırmalı videolarda her uygulamada vede ekran testlerinde geride kaldı (Galaxy S 2 deki nasıl muhteşem bir ekrandır anlamadım). Wave e gelirsek piyasanın en iyi ve en çok satan telefonlarından. Ekran olarakta her türlü telefonla yarışır. Aslında Wave sahipleri çok şanslılar, Samsung'un milyonlarca (belki milyar) dolarlık (yada neyse) projesinin evrimini izliyoruz. Bazen sancılı oluyor ama bence tatlı bir deneyim (mazoşist değilim :) ). Biraz daha sabırlı olmak lazım. Bada ha çıktı, ha çıkacak.

kadsamuy

Üye
galaxy s II gibi bir telefon varken bada yı beklemek aptallık olur...

anselmo

Üye
galaxy s II gibi bir telefon varken bada yı beklemek aptallık olur...

o kadar paramız olsa telefona verecek illaki beklemeyiz bu konumda o kadar para bana çok fazla geldiği için benim gözümde wave 1 ve 2 varken telefona o kadar para verip almak aptallığın daniskası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt