bada 2.0 a geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekka

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0 a geçiş
arkadaşlar benim telefonum wave 2 gt-s8530 işletim sistemim bada 1.2 forumda okuduğum kadarı ile bada 2.0 bu ay geliyormuş nasıl yükleyeceğim kiesdenmi yapacagım yardım ederseneiz çok sevinirim teşekkürler

fullwar

fullwar

Üye
Çıkış tarihiyle ilgili kesin bir bilgi yok. Mevcut durumda Bada 2.0.1 sürümünün S8500 ve S8530 için çıkmış BETA (İlk izlenim ve geribildirim için Beta testerlara dağıtılan sürüm) sürümleri mevcuttur. Yarın yeni Beta sürüm geleceğine dair spekülasyonlar var. Kies sürümünün yani final sürümün çıkması tahmini olarak en iyimser Eylül ortası yada sonu gibi olabilir.

Bada 2.0 Beta yüklemesi hakkında uyarı: İşin ehli değilseniz flashlama yada Multiloader konusunda tecrübeniz yoksa denemenizi tavsiye etmem.

ekka

Üye
    Konu Sahibi
peki tam olarak çıktığında yani beta değil tam sürüm ben nerden yükleyeceğim

fullwar

fullwar

Üye
Çıktığında zaten deli arkadaşlar saniyesinde indirip biz daha uykudayken video çekip test ederler. :) Telefonunu Kies'e bağladığında "Yeni üretici yazılımı mevcut" gibisinden uyarı verecektir. Kies üzerinden güvenle yükleyeceksin.

• Beğen
Tepkiler: androidwavede

feliks01

Üye
kiesten bekle biz bu kadar bekledik sende bekle :D:D:D

mustafa1800

Üye
bnce 1.2 de kal 2.0 orjinal sürüm gelirse öyle geç =)

androidwavede

Üye
1.2 de kal android yukle OnLive yukle pc oyunu oyna(şimdilik izleme agustosta oynama geliyor)(wave de tuslar nasıl olur bilmem)

ekka

Üye
    Konu Sahibi
bekleriz sıkıntı olmaz ama dedim eğer çıkarda kiesden yüklenmiyorsa falan diye bir sproofmu ne var tam olarak ne oluyor o ben mantığını anlayamadım

fullwar

fullwar

Üye
Spoof uygulamaları bedava yüklemeye yarayan bir yöntem. Her firmware de çalışmaz. Spoof için belli firmware leri flashlamanız gerekir. Forumda Spoof yapma konuları mevcut. Bada 2.0 da olacakmı bilemem ama çıktığında görürüz.

ekka

Üye
    Konu Sahibi
ben normal oyun indirebileceğim bir site buldum benim telefona göre hiç böyle şeyler istemiyor sadece setubu kurmam gerekiyor

guro123456

Üye
Senin telefon ne kardes

erem.qns

erem.qns

Üye
Senin sadece setup kurduğun oyunlar java dır. Bada'ya yapılan oyunların kalitesi kadar kaliteli olmz :naughty:

fullwar

fullwar

Üye
Evet dosyalar .jar yada .jad uzantılıdır. Ve Bada oyunları kadar ayrıntılı değiller. O siteden indirirken ekran çözünürlüğüne dikkat etmeni tavsiye ederim, 240x400 oyunlar ekranında güzel durmaz. Ayrıca indirdikten sonra Oyunlar altında gözükecekler ve bunlara sanal klavye ve ekrana uyarla ayarı yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt