TozteL
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar yeter artık bununda 5800XMnin Versiyon 60 gelecek gibi bir durumuna döndü gelirse gelir gelmezse gelmez telefon size yetmiyormu ... bada 2 diye beklediğiniz size ne verecek anlamıyorum sadece braz daha iyi animasyonlar ve geçişler sağlayacak ekstradan bir 4g falan filan yararı olmayacakki bnm için gelirse gelir gelmezse gelmez yani
arkadaşlar yeter artık bununda 5800XMnin Versiyon 60 gelecek gibi bir durumuna döndü gelirse gelir gelmezse gelmez telefon size yetmiyormu ... bada 2 diye beklediğiniz size ne verecek anlamıyorum sadece braz daha iyi animasyonlar ve geçişler sağlayacak ekstradan bir 4g falan filan yararı olmayacakki bnm için gelirse gelir gelmezse gelmez yani
daha ilk yarısına gelmedi ki ilk yarısı demek ilk 6 ay demek yani hazirana kadar gelecek demek.ilk yarımı kaldı uzatmalara gidioruz nerdeyse çkmadı halamulti taskng gelsnde rahatlayalm hem badanında güncel olduğu badayla uğraşıldğı belli olsun bi ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?