mavrick
Üye
-
Konu Sahibi
-
yazılımları nerden indircez onlarıda yazsan iyi olur.
xen"" ve ""kor"" diye soracak xen i secin ve telefon kendine format aticak yeniden baslicak ve bitmistir
burayı anlamadım niye böyle yapıyoruz ki telefonda sorun çıkarmasın.
peki bunları yükledikten sonra bada os 2.0 kiese geldiği zaman yükseltebilecekmiyiz ki acaba?
Yanlıs anlamadıysam ..
Multiloader ile yazılım değiştiği zaman kies le bir daha güncelleme yapamıyoruz. Ama bu yöntem uyguladıgında byle bir sorun kalmıo Dogrumu ?
en iyisi bende beklicem gelmezse artık yaparız bunuValla ben şubata kadar kiesi beklicem olmazsa yaparım
iste okonuda garanti veremem cunku daha bada 2.0 nin betasi bile yok
--------------- Ekleme ---------------
yapabiliyosun kieste recovery mod denen bisey var multiloader ile yukledikten sonra recorvey mod ile telefonuna gelen ilk yazilimi yapistirabiliyosun ve kies telefonunu goruyor.gormuyo diyen yalan soyluyodur yada yapamiyodur
yapan yok mu yorumlari bekliyorum
Arkadaşlar kiesde ki recovery mod ile orjinal yazılıma dönmek diye bir şey kesinlikle sözkonusu değildir.Öyle olsa insanlar uzun zamandan beri orjinal yazılıma dönmek için kafa patlatmazlar.Recovery mod , kiesten güncelleme yaparken güncellemenin eksik kaldığı veya tamamlanamadığı hallerde kullanılmak içindir.Yoksa örneğin kurulu bada 1.0.2 den 1.0 a dönemezsiniz.
yöntem mantıklı ama product kodunu s8500baatur san s8500baaxen donusturuyo bu yöntem yani garanti kapsamı dısına cıkarıyor bada 1.2 de product code değişiyor ama 1.0 ve 1.02 de değişmiyor dikkat edin orjinal roma donduğunuzde product kodu farklı kalabilir gerci bunun da yontemleri var ama uğrasmak gerekiyor baya orjinale donmek için
recovery mod surumu geriye ileriye cekmez multiloader ile yaptigin surumu imzalar bu ne demek kiesin gorucegi hale getirir yani sen cindeysen cin versionun ayarliyosun kies yeniden baslatince kies senin telefonunu cinde almis gibi goruyo yani multiloadirlarda dikkkat ettiyseniz csc dosyasi vardir ve o dosyada europe yazar sonra kod yazar hangi dilleri icerdigi iste csc dosyasinda butun diller vardir benim bahsettigim 4. yontemle imzalama yaparsin yada kies recorvy moddan kendi dilini imzalarsin bilmem anlatabildimmi
hatta ben asya surumune rusca ekledim sirf bu csc dosyasini degistirerek
kies telefonumu goruyo ama ben 1.2 istedigim icin onu kaale almiyorum
arkadasim bu yontem resmi zaten sana samsung ozel olarak turkce surum cikarmiyor europe surum olarak cikiyo guncelleme sen telefonunu inglilizce yapinca yine bu kod var sadece dil degisiyor o kod ayirica product kod degil o csc versiyonu
samsungmania
kies , bada 1.2 yüklü telefonunu görür hatta telefonunla veri alışverişi yapabilirsim.Ama yazılım güncellemesi yapmak ist ediğinde sana bu sürüm yüklenemez veya güncellenemez şeklinde bir hata verecektir.Burda bahsedilen konu 1.2 nin kiesi görüp görmemesi değil 1.2 yüklü iken sonradan gelecek resmi firmwarelerin kies aracılığı ile yüklenemeyecek olmasıdır.
o konuyu bende arastirdim cevabi buldum bugun yada en gec yarin paylascam muhabbet soyle kiesi yeni surum gormeye zorluyosun yani kieste gozuken guncelleme ekranini bada 1.2 yada 2.0 cikmis gibi gosteriyosun kieste guncellemek zorunda kaliyoryani kies 1.2 yi guncelliyo e haliyle bada 2.0 de guncellicek cunku resmi guncelliyo
Ben hiç bir şey anlamadım,bu yöntem denilen şeyden.
1. Bu klasik Multiloader ile yükleme, üst üste 3 yazılım yükleniyor bunda yeni hiçbir şey yok hatta aradaki yazılımı yüklemenizede gerek yok.
2. 4. Adım, zaten cepkingde aylar önce yazılan, benim Multiloader yüklemesi sonrası mutlaka yapılması gerektiğinini defalarca DH da yazdığım bi şey ve Bada versiyonunun stabil çalışmasından başka bir getirisi yoktur. Kies in tanıması ile hiç ilişkisi yoktur.
3. XXJID yi yüklediğinizde ne yaparsanız yapın telefonun Product Code u değişir. Bu durumda Kies size Bu telefon güncelleştirilemez der her seferinde. Kies Registry i değiştirerek Kies i kandırabilirsiniz fakat bu sadece Kies i kandırır, telefon buna kanmaz kendi Product Code unu değiştirmez.
4. Kies in Recovery Mode unun aktif olabilmesi ve çalışması için o bilgisayarda yazılım atılırken yarıda kalması gerekir. Yazılım yarıda kalmamışsa Recovery Mode aktif olmaz.
Kolay Gelsin
O yöntemi anlatan kişi benim. Bknz. Cepking.comtelefonun uretim kodunu degistirip kiesle guncelleyenelr var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?