Bada 1.2 Kies Üzerinden Yükleneiliyormu?

Sponsorlu Bağlantılar

safaqq

safaqq

Üye
    Konu Sahibi
Bada 1.2 Kies Üzerinden Yükleneiliyormu?
Wave Telefonumla Samsung Apps ye girdiğimde bazı türkçe uygulamalar var ve bunları yüklemek istediğimde uyumsuz OS hatası alıyorum uyumlu OS olarak 1.2 yazıyor ! Peki biz 1.2 yi kies üzerinden kurabiliyomuyuzki bu adamlar 1.2 ye uyumlu yapıyolar bu uygulamayı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evet ben yükledim kies üzerinden.

bogeybot

Üye
1.0.2 demiyor adam 1.2 diyor 1.2 yokki :D

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
1.2 nin Kies yüklemesi 2011 Haziran ayında gelecek.

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha yok :)

cpt_jewels

Üye
yeni guncelleme geldi . ama kies ten yukleyemiyorum. nasıl yapabilrim? samsung a gotursem?

gs2

Üye
ayın 7 sinde aralık 2010 da bada geliştirici çıktı bada sdk 1.2.0 flash'da warmıs ıcınde nası yuklenecek ama o sorunu cozemedım

m_iyikarsak

Üye
ben kies 1.53 ten kurdum daha yeni

princepsp

Üye
"Akıllılar" xxjıd ve xxjj9 niye çıksın bada 1.2 yoksa ben kullanıyorum.Multiloader ile kuruluyor ve Bada 1.2 diğer ülkelere kies uzerinden cıktı

erem.qns

erem.qns

Üye
"Akıllılar" xxjıd ve xxjj9 niye çıksın bada 1.2 yoksa ben kullanıyorum.Multiloader ile kuruluyor ve Bada 1.2 diğer ülkelere kies uzerinden cıktı

Eed akıllıyız !
Senin o yüklediğin 1.2 fullmu sanıosun ?
Developer'lar (geliştiriciler) için yazılmıs bi yazılım. Anlıycagın demo tarzı bişi. KİES e gelmesini bekleyenler bosunamı beklio?
Sen o cihazı bi daha kies üzerinden güncelleyemessin artı cihaz artık garantiden çıktı hayırlı olsun:bye2:

teoalp

teoalp

Üye
Eed akıllıyız !
Senin o yüklediğin 1.2 fullmu sanıosun ?
Developer'lar (geliştiriciler) için yazılmıs bi yazılım. Anlıycagın demo tarzı bişi. KİES e gelmesini bekleyenler bosunamı beklio?
Sen o cihazı bi daha kies üzerinden güncelleyemessin artı cihaz artık garantiden çıktı hayırlı olsun:bye2:

:ehe:ehe :oke:

princepsp

Üye
Geliştiriciler için olduğunu biliyorum (haata beta) yinede iyi.Güncellerim kim demiş :D garantiden bu saçma sebeble çıkmaz arkadaşımda benimle beraber jj9 yukledi sonra hafıza kartı slotu çalışmıyor diye garantiye verdi adamlarda tamir edip yolladı :heyo::yuru

Ekleme:Bada 2 çıksın bak nasıl güncelliyorum ahahha

serkanenfo

Üye
Arkadaşlar ben samsung.de sitesine girip oradan kies indirdim. Sonra kurarken almanca olarak kurdum. Ama telefonum TUR olarak seçili. Telefonumu usb ile bağladım. 1 adet güncelleme var dedi. Yükle dedim. Yüklediğim şey bada 2.0 . Kurulum işlemi çok uzun sürdü. 2 bucuk saat flan sürüyo. Tam 3 defa telefon açılıp kapanıyo. Sürekli aynı şeyleri yüklüyomuş gibi bi izlenim veriyo ama farklı şeyler yapıyo. 2 bucuk saatin sonunda telefon kendiliğinden açılıyo ve karşınızda bada 2.0.

Herhangi bir donma, resetleme sorunu yok. bada 1.2'ye göre daha çabuk ısınıyor ve şarjı az daha hızlı düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Takipçi Satın Al

Üst Alt