Bad OS a android programı yüklemek(androidciler bi bakarmısınız)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

modexl48

Üye
    Konu Sahibi
Bad OS a android programı yüklemek(androidciler bi bakarmısınız)
Arkadaşlar geçenlerde bada os lu waveyi incelerken bi ortaklık dikkatimi çekti.İkiside linux tabanlı.Yani eğer telefondan iyi anlayan ve Androidli telefonu olan bir arkdaşımız sistem dosyslarına girip ordaki dosyaları upload edebilirse Samsung Wavenin ana dosyalarına atarak bu işlemi yapabiliriz.Maksadım sadece yardımcı olmak bende wave yok fakat daha önceden deneyimim var.5800a windows yüklemesini yaptım Windows Ce(namıdiğer My Mobile. Pek tavsiye etmem çok kötü bir alt yapısı var.).Yazın sıkıldığım için böyle bir girişimde bulundum.Yardımcı olacak arkdaşlar yardım edebilirler.Aynı şekilde çalışırsa Bada OS da çalışan dosyalarıda Andraidde kullnabiliriz.Sonuçta wavede 1ghz ram var ve bu yaklaşık Android OS 2.1 e eş geliyor.Daha öncede Samsung Stara böyle bir olay yapılmak istenmişti ancak Starda çekirdek koruması olduğu için(Wavede olacağını sanmıyorum sonuçta açık kaynaklı işletim sistemi kullanıyor)yapılması imkansız denmişti.

Okuduğunuz için teşekkür ederim...:bigstar:
Hepinize iyi forumlar:evet:

meyilmaz96

Üye
aslında bu işi yapan var ama benim wavede yeni olduğu için garantiden çıkmasına yakın sistem dosyalarıyla oynarım ama yapanlar var.İngilizce araştırmada fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt