backup2go sistem yedekleme ve geri alma (Nokia N8 , C7 , E7 , C6-1 , X7 )

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
backup2go sistem yedekleme ve geri alma (Nokia N8 , C7 , E7 , C6-1 , X7 )
Qt tabanlı harika bir yedekleme uygulaması. Kullanımı çok basit ve hızlı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Qt yüklü olduğundan emin olun.
not: alıntıdır. henüz deneme fırsatım olmadı.. umarım bir sorun yoktur. varsa da kusura bakmayın arkadaşlar...:bilmm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, iatis, fnk-hamel ve 1 kişi daha

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

synergy11

synergy11

Üye
deneyen varmı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
Jomolocco

Jomolocco

Üye
denemediyse nasıl tavsiye ediyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: oscartiger ve mcnpl4
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim alıntıdır diye not düştüm altta..yani o yazı da kopyala yapıştır.. benim böyle bir programa ihtiyacım olmadığı için yüklememiştim...ama az önce denedim..
1. seçenekte sadece f seçeneği çıkıyor yani kaydeddilecek dosya hafıza kartı. onu pek kurcalamadım
2. de ise yedeklemek istediğin dosyayı belirliyorsun. direkt dosyaya dokunduğunda dosyayı yedekler yada dosyanın içindekilere girmek istiyorsan sağındaki oka tıklıcaksınız.
3. backup diyoruz ve yedek hafıza kartına oluşturuluyor. yani sorunsuz çalışıyor...
umarım işine yarayan olur.:oke:

• Beğen
Tepkiler: fnk-hamel
onr122

onr122

Üye
:tşk:

yakuti

yakuti

Üye

burbur14

Üye
tşkrlr

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaslar.. Umarim faydasi oluyordur..:tebessüm:

kaancıkım

Üye
teşekkürler

electroizm

Üye
gereksiz Oviden zati yedekleme yapabiliyoruz lütfen pos kasacam konu açmayın forum hepimizin kirletmeyelim. Beğen tuşu varken neden tskler deyip pos kasiliyor onuda anlamış değilim :p

u_cosar

u_cosar

Üye

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz Oviden zati yedekleme yapabiliyoruz lütfen pos kasacam konu açmayın forum hepimizin kirletmeyelim. Beğen tuşu varken neden tskler deyip pos kasiliyor onuda anlamış değilim :p

gereksizse yorum yapmazsin:oke: kimin post kastigi belli. Forum hepimizin kirletmeyelim gibi klasik laflarla gosteris yapmana gerek yok! Boyle sacma bi laf da olamaz.. Madem ovi yedekliyor o zaman bu uygulamayi yapanin akli sorunlari var. Duzgun yorum yapmicaksan yapma. Bu uygulamanin artisi istedigin dosyayi hafiza kartina yedekleme imkani tanimasi. Ve bilgisayara bagimliligin kalmiyor.Ovi de boylr bir ozellik mi var?

----------Eklendi @ 14:29:55 ---------- Yazıldı @ 13:54:14 ----------

ayrica burda olupta ovi magaza da olan kac oyu uygulama var. O zaman asphaltt 6 paylasilmasaydi. Zaten 5 tl ye ovi de var. Herkesinde kredi karti olduguna gore sorun yok..

• Beğen
Tepkiler: oscartiger
seyfipasa

seyfipasa

Üye
teşekkürler..

Üst Alt